Lehet, hogy még nem vetéltem el?
Voltam orvosnál 20.-án,akkor volt 13 mm-es nyálkahártyám és 2 mm-es felritkulásom!Másnap reggel egy + tesztem is,a kezelő orvosom babásnak mondott!
22.-én hajnalban erős görcsök és vérzés,ez 1,5 napig tartott,bementem az ügyeletre ott már csak 6,6 mm volt a nyálkahártyám,és nem is láttak felritkulást,telefonon tudtam csak az orvosommal beszélni,kérdeztem hogy így még lehet-e baba,de nem mondott konkrétan semmit!Holnap megyek ellenőrzésre,szerintetek van még esélyem,hogy baba van és nem ment el?(PCO-s vagyok)
Én is nagyon remélem,hogy sikerül,most a műtét miatt aggódom egy kicsit,az altatástól félek egy kicsit,mivan ha....
de talán minden rendben zajlik és utanna majd jöhet a baba is,majd mindenképp írok,hogy épp hol tartok!
Nektek pedig minden jót kívánok!
Hú hát remélem nekem is ilyen simán fog menni minden,és talán lehet még egy babókám majd:)
Én most gyengének érzem magam,az utobbi 3 napban többször is le akartam mondani a műtétet,de akkor baba sem lehetne és tovább folytatódna az állandó görcsölés,sokszor menni alig bírok úgy görcsöl,mostani uh szerint kb 40-50 cisztám lehet,kicsit kevesebb mint ezelőtt,de még ez is nagyon sok!Köszönöm a biztatásokat,aranyosak vagytok:)
Az utolsó hozzászólónak pedig gondtalan szülést kívánok:)
Szia!
Szorítok neked hogy minden rendben menjen!
Ha még esetleg nem csinálod : PCOS/IR kezelése, hogy ne jöjjenek vissza a ciszták : metformin + cukorbeteg diéta + mozgás!
Sajnos örökletes. :-( De meg kell próbálni megelőzni a kialakulását. Küldd el sportolni, az segíthet. Cisztáim nekem sosem voltak, csak az IR-rel küzdök, mert mindig sportoltam valamit, és szinte végig fogyókúráztam az életemet. A súlyom csak akkor szaladt el, amikor a babatervezés miatt nem mertem csinálni egyiket sem, (még nem tudtam az IR-ről). De aztán kiderült, és azóta a hármas kezelés nekem működik.
Allergiás vagy a metre? Hát ez nagyon kellemetlen. :-((
Kitartás, egyszer sikerülni fog!
Túl vagyok a műtéten,hát tényleg feleslegesen féltem,minden jól alakult:)
Már a varratokat is kivette a doki,a műtét kb 45-50 perc lehetett,utána nap még fájt eléggé,de most már itthon vagyok,nem emelhetek még és nem terhelhetem magam,de már nem is fáj,néha szurkál kicsit csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!