Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy még nem vetéltem el?

Lehet, hogy még nem vetéltem el?

Figyelt kérdés

Voltam orvosnál 20.-án,akkor volt 13 mm-es nyálkahártyám és 2 mm-es felritkulásom!Másnap reggel egy + tesztem is,a kezelő orvosom babásnak mondott!

22.-én hajnalban erős görcsök és vérzés,ez 1,5 napig tartott,bementem az ügyeletre ott már csak 6,6 mm volt a nyálkahártyám,és nem is láttak felritkulást,telefonon tudtam csak az orvosommal beszélni,kérdeztem hogy így még lehet-e baba,de nem mondott konkrétan semmit!Holnap megyek ellenőrzésre,szerintetek van még esélyem,hogy baba van és nem ment el?(PCO-s vagyok)

2012. márc. 29. 18:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
sajnálom :( remélem hamarosan összejön
2012. márc. 31. 14:44
 12/21 anonim ***** válasza:
:-(((
2012. ápr. 2. 14:39
 13/21 A kérdező kommentje:

Én is nagyon remélem,hogy sikerül,most a műtét miatt aggódom egy kicsit,az altatástól félek egy kicsit,mivan ha....

de talán minden rendben zajlik és utanna majd jöhet a baba is,majd mindenképp írok,hogy épp hol tartok!

Nektek pedig minden jót kívánok!

2012. ápr. 2. 16:05
 14/21 anonim ***** válasza:
az egyik barátnömnek is volt laparoszkópiás beavatkozás, elötte 2 évig nem sikerült a baba, aztán a mütét után 3 hónapra már igen :) és már egy éves!
2012. ápr. 2. 20:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is féltem az altatástól! Nekem császárom volt és altattak 3 és fél éve. Viszont el kell mondjam, hogy abszolút nincs miért félned. Gondolj arra, hogy ez nem film, nagyon ritka a komplikáció az altatásnál. Nekem nagyon kellemes élmény volt, olyan pihentetőt és olyan jót alszik az ember és mégis olyan, mintha csak egy perc lenne. Nekem beadták az injekciót a kanülbe, de az anesztes elmondta, hogy semmi gond, néhány másodperc múlva álmos leszek és elalszom és mire ezt a mondatot kimondta, már nem tudtam magamról és utána a következő kép, hogy ébresztgetnek, kinyitom a szemem és látom a családomat a hordágy felett és minden rendben van, utána még kicsit álmosnak érzed magad meg gyengének, de rögtön adnak infúzióba olyat, hogy erőre kapj és pár perc múlva, már totál képben vagy. Nagyjából ennyi, na meg a kissé fájó seb. Én most is császáros leszek és elméletileg, most nem altatnak, hanem érzéstelenítenek, de persze én is félek kicsit, hogy ne legyen megint altatás, de ha mégis az lenne, akkor meg úgysem tehetek semmit és próbálok bízni a statisztikákban, miszerint az a legbiztosabb, hogy nem lehet gond!Remélem kicsit meg tudtalak nyugtatni!Szorítok érted!
2012. ápr. 2. 20:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Hú hát remélem nekem is ilyen simán fog menni minden,és talán lehet még egy babókám majd:)

Én most gyengének érzem magam,az utobbi 3 napban többször is le akartam mondani a műtétet,de akkor baba sem lehetne és tovább folytatódna az állandó görcsölés,sokszor menni alig bírok úgy görcsöl,mostani uh szerint kb 40-50 cisztám lehet,kicsit kevesebb mint ezelőtt,de még ez is nagyon sok!Köszönöm a biztatásokat,aranyosak vagytok:)

Az utolsó hozzászólónak pedig gondtalan szülést kívánok:)

2012. ápr. 7. 20:05
 17/21 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Szorítok neked hogy minden rendben menjen!

Ha még esetleg nem csinálod : PCOS/IR kezelése, hogy ne jöjjenek vissza a ciszták : metformin + cukorbeteg diéta + mozgás!

2012. ápr. 8. 06:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Csináltam a hármas kezelést is,a merckformint 4 hónapig szedtem,nagyon sokat segített,a cisztáim elkezdtek eltünni,de folyamatosan fulladtam tőle,éjjelente arra ébredtem hogy nem kapok levegőt és nem tudok nyelni,már ez miatt nem szabad szednem,mert bekómálhatok tőle a kezelő orvosom szerint,mozogni a görcsöktől nem tudok,régen sokat futottam és tornáztam,de most még a boltba járástól is begörcsölök,diétáznom csak annyit kell hogy tiszta cukrot nem ehetek,mert fogynom nem kell,53 kg vagyok és 166 cm magas,ha megműt a dokim akkor már biztosan nem fogok görcsölni,akkor megint elkezdek mozogni,hátha az is segít,hogy a ciszták ne jöjjenek elő megint,meg majd a baba után kell fogamzásgátló,mert állítólag az is segít valamennyit!Ez mennyire örökletes betegség?van egy lányom,már most félek,hogy nehogy ő is PCOS-es legyen ha felnő! Köszönöm a bíztatást:)
2012. ápr. 8. 08:37
 19/21 Manka68 ***** válasza:

Sajnos örökletes. :-( De meg kell próbálni megelőzni a kialakulását. Küldd el sportolni, az segíthet. Cisztáim nekem sosem voltak, csak az IR-rel küzdök, mert mindig sportoltam valamit, és szinte végig fogyókúráztam az életemet. A súlyom csak akkor szaladt el, amikor a babatervezés miatt nem mertem csinálni egyiket sem, (még nem tudtam az IR-ről). De aztán kiderült, és azóta a hármas kezelés nekem működik.

Allergiás vagy a metre? Hát ez nagyon kellemetlen. :-((

Kitartás, egyszer sikerülni fog!

2012. ápr. 9. 06:20
 20/21 A kérdező kommentje:

Túl vagyok a műtéten,hát tényleg feleslegesen féltem,minden jól alakult:)

Már a varratokat is kivette a doki,a műtét kb 45-50 perc lehetett,utána nap még fájt eléggé,de most már itthon vagyok,nem emelhetek még és nem terhelhetem magam,de már nem is fáj,néha szurkál kicsit csak!

2012. ápr. 28. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!