Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babát érzem vagy valami más...

A babát érzem vagy valami más lesz?

Figyelt kérdés

kb két hete a szeméremcsontom felett izomrángás (vagy idegrángás) szerű dolgot érzek időnként, főkét este fekve, ill. délelőtt ülve és vezetés közben. Nem folyamatos, esetenként pár rándulás. Van olyan nap amikor nem érzem. A pici a 18 hetes uh alapján faros, a lepény hátsó fali. Ez a baba, vagy valami más?

19 hkm

2012. márc. 29. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán lehet már. :) Hajrá. :) Egy hét múlva már biztosabb leszel abban, hogy amit ma érzel, az mi.
2012. márc. 29. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Az lesz az. :)

33 hetes km

2012. márc. 29. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
16 hetes km vagyok. A múlt héttől én is érzek hasonlókat, persze nem folyamatosan. Énis bizonytalan vagyok, de mi más lenne, előtte nem éreztem ilyet sose. Első terhességem. Persze sokan kinevetnek, hogy még korai, de vékony testalkatú vagyok.
2012. márc. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!