Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudtok ajánlani székrekedé...

Mit tudtok ajánlani székrekedésre? Szilvalekvár nem használ, és már nagyon fáj a hasam...

Figyelt kérdés
2008. ápr. 15. 08:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én végre írhatok újat, mert a lányok már mindent le irtak csak ezt nem.Nekem a Hunyadi János gyógyvíz segített csak.300ft bármelyik herbáriába,és melegen méghatásosabb.És abszólut természetes alapanyagú.És csak akkor kell inni 1dcl ha székrekedésed van. Ha nincs nem kell inni.De tutti segít.38 hetes kismama de csak 1 dcl nem kell több, amennyi rá van írva az nem a kismamákra vonatkozik
2008. ápr. 15. 09:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is székrekedéssel küzdök és ami nagyon bevállt az őszibaracklé napi kb.1 liter,amióta iszom rendeződött a székletem pedig én is mindenféle segitséget kértem és semmi nem vállt be a lényeg h rostos legyen!Probáld ki!:)boldog babavárást kivánok !19 hetes kismami
2008. ápr. 15. 09:35
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Szia! Én heti egyszer tudok elmenni sajna wc re annyira székrekedéses vagyok. 23 hetes vagyok most, és arra jöttem rá, ha szőlőt eszek akkor örülök ha beérek a wc re! Próbáld ki. Tudom nem olcsó a szőlő, de nekem most hasznos! Nekem más semmi nem segített. Remélem használni fog neked is!!!! Boldog babavárást.
2008. ápr. 15. 09:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Aloe vera gélt próbáltál már?Nagyon hatásos!
2008. ápr. 15. 09:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Mikor korhazba voltam nekem az actimel segitett minden reggel ehgyomorra.Itthon kompotot eszek(levevel egyutt)naponta es neha 2x is megyek egy nap.
2008. ápr. 15. 10:30
 16/20 anonim ***** válasza:
En minden nap megeszem egy tanyer levest es ez segit.
2008. ápr. 15. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem segit ha hetente eszem 3-4szer fözelékféléket,sok zödséget és gyümölcsöt minden nap.23hetes vagyok
2008. ápr. 15. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az a válaszóló vagyok aki a hunyadi vízet itta. Na most csajok amiket írtatok azoktól nekem mindig annyira égett a gyomrom hogy megörültem. A gyümölcslevek kizárva, ráadásul diabeteses vagyok, így a lekvárok is mehetnek a kukába.Joghurt kefír ha valakinek segít nem lehet nagy székrekedése.Minden nap megeszem 2 élőflórás kefírt,évek óta mert imádom,de az nekem nem vállt be. Nekem olyan székrekedésem volt hogy zokogtam a wc-n.Ebből a vízből 2-szer ittam többet nem is kellett. Úhy hogy olyan frappáns válaszokat írjatok, ami nem cukros, és nem égeti szét a gyomrot.Ezt azért kérem, hogy azok a kismamik is legyenek tisztába ezekkel, akiknek sajna ezek mellett a tiltott dolgok melett is székrekedésük van. Előre is köszi mnedenkinek 38 hetes kismami
2008. ápr. 15. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nos, gilcerines kúp.... Segít, higgyétek el!

Minden jót!

2008. ápr. 15. 18:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én az Espumisan drazsét ajánlanám mert jó a puffadásra, székrekedésre mindamellett kíméletes.Terhesen is nyugodtan szedhető.
2008. ápr. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!