2100-as méhszáj?
De a doki is mondta, hogy ezzel vigyaznod kell?
Csak azert kerdezem, mert masodik babaval nekem is mar ilyen volt az elejetol es a doki nekem pont azt mondta, hogy emiatt egyaltalan ne izguljak, merthogy tobbedik babanal a mehszaj nagyon sokszor mar eleve nem 3000-es ertekkel kezd, egy szules utan mar nagyon sokszor alapban is rovidebb a mehnyak es a kulso mehszaj sem zar mar olyan fixen.
Szoval nekem emiatt semmilyen ovintezkedest nem tanacsolt pluszban, de nem is volt semmi gond, nem lett rosszabb az ertek, csak a terhesseg utolso heteiben, de az meg mar szinten normalis.
Nekem egyebkent nagyon durva kemenyedeseim kezdodtek a masodik trimesztertol, erre rengeteg magneziumot kellett szednem, az kordaban tartotta a kemenyedeseket es igy sem nyilt a mehszaj.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de a gyulladas, barnazas inkabb az, ami miatt vigyazni kell.
Szia!
Nekem is 2100-as volt a méhszájam a terhesség eleje óta.Én 11+6 napig vérezgettem 3X2 magneB6 kellet szednem. A baba jól van szépen fejlődik. Most 18+5 napos terhes vagyok hétfőn voltam dokinál most 2110-as a méhszáj eltiltott a dr a szextől és a ülőfürdőtől azt mondta gyengék az izmok mert ez a 3.terhességem reméljük nem nyílik tovább nagyon kel vigyáznom a fertőzésekre elővigyázatosság kedvéért 3hetente hüvelyváladékot vesz tenyésztésre nehogy baj legyen. És persze sokat kell pihenem. Nagyon vigyáz magadra és problémamentes terhességet és könnyű szülést kívánok neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!