2100-as méhszáj?

Figyelt kérdés
12 hetesen állapította meg az orvos,most 17+4 vagyok.Sokat pihenek szinte állandóan fekszek.2.babóm,a kislányom el van mellettem,meg van segítségem,anyukám,anyósom,a férjem.Azt mondta a doki még nem kell összevarrni,csak állandóan gyulladásom van,barnás folyás.mindig ír fel vmi gyógyszert,már egy kicsit sok.A terhességgel minden rendben,a babó nagyon jól érzi magát odabenn.Azt mondta végig lehet vinni ezzel az egészet.Szerintetek?
2012. márc. 28. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:

De a doki is mondta, hogy ezzel vigyaznod kell?

Csak azert kerdezem, mert masodik babaval nekem is mar ilyen volt az elejetol es a doki nekem pont azt mondta, hogy emiatt egyaltalan ne izguljak, merthogy tobbedik babanal a mehszaj nagyon sokszor mar eleve nem 3000-es ertekkel kezd, egy szules utan mar nagyon sokszor alapban is rovidebb a mehnyak es a kulso mehszaj sem zar mar olyan fixen.

Szoval nekem emiatt semmilyen ovintezkedest nem tanacsolt pluszban, de nem is volt semmi gond, nem lett rosszabb az ertek, csak a terhesseg utolso heteiben, de az meg mar szinten normalis.

Nekem egyebkent nagyon durva kemenyedeseim kezdodtek a masodik trimesztertol, erre rengeteg magneziumot kellett szednem, az kordaban tartotta a kemenyedeseket es igy sem nyilt a mehszaj.

Lehet, hogy rosszul gondolom, de a gyulladas, barnazas inkabb az, ami miatt vigyazni kell.

2012. márc. 28. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak,nem a méhszáj a nagy probléma hanem a gyulladás.Nekem 3 terhességemnél volt hogy a 16-17. héttől már 2100 volt a méhszáj,mindegyiket eleve 2000-ről kezdtem.Nekem is sokat kellett piheni és kaptam valamit a keményedések ellen is,nekem nem volt gyulladásom de már az elejétől kezdve kaptam arra is gyógyszert,kúpot hogy ne is legyen.Azt mondta a doki hogy ebben a helyzetben az a baj hogy a bacik könnyen bejutnak a nyitott méhszájon át és megrepedhet tőle a burok,vetélést vagy koraszülést okozva.
2012. márc. 28. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 2100-as volt a méhszájam a terhesség eleje óta.Én 11+6 napig vérezgettem 3X2 magneB6 kellet szednem. A baba jól van szépen fejlődik. Most 18+5 napos terhes vagyok hétfőn voltam dokinál most 2110-as a méhszáj eltiltott a dr a szextől és a ülőfürdőtől azt mondta gyengék az izmok mert ez a 3.terhességem reméljük nem nyílik tovább nagyon kel vigyáznom a fertőzésekre elővigyázatosság kedvéért 3hetente hüvelyváladékot vesz tenyésztésre nehogy baj legyen. És persze sokat kell pihenem. Nagyon vigyáz magadra és problémamentes terhességet és könnyű szülést kívánok neked!!!

2012. márc. 28. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a 27. hét óta ennyi.magnerotot kell szednem.most 36 hetes vagyok,és nem nyílt tovább.jövő héten abba is hagyom a magnerotot.
2012. márc. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!