Ultrahangos méretek - járt valaki így közületek?
Tehát menstruáció szerint 32+3 hetes vagyok, de már a legelején felmerült, hogy minden bizonnyal nagyobb (nagyon hamar volt szívhang, plusz minden mérésnél, a 12. hetit is beleértve bő egy héttel voltunk nagyobbak).
A tegnapi eredmények szerint a baba összes mérete (BPD, thorax, FL, AC ill. ebből fakadóan a becsült súlya és hossza is /bár ezt tartom a legkevésbé pontosnak/) 34 hetesnek felel meg. Azt mondták, hogy készüljünk fel rá, hogy hamarabb érkezik, mert szép, fejlett baba.
Milyen tapasztalataitok vannak? Akik esetleg hasonló cipőben jártak, hamarabb érkezett a pici?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem a 30. héten 32 hetesnek felelt meg a méretei alapján. A kiírt napon született, 3700 g-al és 59 centivel.
A 12 hetes UH-n is 4 nappal látszott idősebbnek egyébként.
Nekem is a 32. héten nagyobbnak nézték.
Akkor tipelték 2250 grammnak. Mondta a szonográfus,hogy számítsak kb. 3700-3800 grammos születési súlyra.
Igaz,hogy hamarabb jött két héttel, de csak 2800 gramm volt a csöppem. A dokim is mondta,hogy nem nőtt volna egy kilót kb. két hét alatt!:)
A fejkörfogata volt akkora,mint a szomszéd kislánynak,aki 3400-al született. Pedig nem látszott nagynak a feje a testéhez sem, de valószínűleg ezért (is) tippelt nagyobb súlyt és kort a gép!
Szia!
Mindkét lányom minden UH-n nagyobb volt,mint az átlag méret!De én pontosan tudtam a fogantatást!
Az első kislányom 32 hetesen 34 hetesnek felelt meg!34 hetesen 38 hetesnek!(minden mérete)Sőt vele 31 hetesen be is indult a szülés,és meg voltak győződvea dokik a konzíliumon,hogy el vagyunk számolva...
Na mindegy így a dec 7-ei mensi szerinti kiírást módosították NOV11-re!!!!!
A kislányom dec 4-én született!Saját felelősségemre tartották bent addig,mert szerintük ugye már túlhordtam!
Igaz hogy 3950grammal és 61cm vel született,de magától indult,mikor Ő érettnek gondolta magát!
Most a második leányzónkkal,még 34 hetes vagyok,de amájus 10-es időpontra dobott az UH egy április 16-ot!De már a dokim is tudja,hogy nekünk nagy babáink születnek,és nem módosít!
Viszont a mostani kisasszony,hosszabbnak bizonyul mint a nővére,de vékonyabbnak,mert a pocakmérete(AC) az egyetlen,ami mindig a korának megfelelő! :)
Bízz a babádban,tudja Ő mikor kell jönni,és mikor előrehoznak egy dátumot,utána elég nehéz (rosszul eső érzés)kivárni amensi szerintit!:(
2 éves kislány és 34 hetes pocakcsajszi anyuja
Szia!
En is hasonloan vagyok.
A fiammal az uh szerint junius 20 volt a szules varhato idopontja ,naptar szerint meg junius 28. Vegul "inditani" kellett, julius 1.-en szuletett meg.
Most megint babat varok. Doki szamitasa szerint oktober 3( minden kalkulator oktober 1.-et ir pedig,mindegy) es mult heten voltam 12 hetes uh-on. Az uh szerint szeptember 26 a szules varhato idopontja. Pontosan tudom a fogantatas napjat pedig. Ja sajna a doki az uh-os idponthoz szamol mostantol.
Szoval kivancsi vagyok,hogy ketteske mikor fog kibujni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!