Székesfehérvár Nővédelmiben, mennyire megbízhatóak az uh gépek?
Hát ez vicces azért, mert mindkétszer eég idös voltál már egy biztosabb eredményhez.
Kérdés hogy feküdt a baba?
Ha farfekvéses mindig nehezebb megmondani, ha a fej lefele van az már biztosabb mert az orvos alulról néz a lába közés, ahol ha vágás van nagyon egyértelmü, de a kiscsomag is nagyon látszik.
Közben nem mondtak mást? pl 22 hetesen?
Egyébként ez nem UH géptöl függ már, mer 18 hetesen is és 30 hetesen is jól látszik.
Nálunk mindkét lánynál ott volt a nagy vágás. Fenék vágat majd a punci, a kisfiuknál ott egy kis csomag van. nem felülröl hanem alulról a feneke felöl nézte a doki.
Nem akarok rosszat mondani de Mohos Attila engem mindig úgy elküldött a sunyiba 18 hetesen amikor rákérdeztem a nemére...hogy neki nem is hinnék ha csak úgy rávág valamit...
két babámnál is összefutottam vele mindig rákérdeztem nem látja e véletlen (egyik faros kislány volt, a másik fejvégű kisfiú) és kb. 2 percig uh-zott és közölte hogy ez nem babamozi nem nézegeti mi a neme, mert nem ez a fontos hanem hogy egészséges e. És hogy ugye nekem is. Naná, de azért megnézhette volna.
Mindegy, elmentem 4 dre ahol pontosan megnézték és kiderült persze a nemük egyből.
Utolsó. Az a doki szerintem egyszerüen nem ért az UH-z. 22 hetesen a nemi szerveket is megnézik rendesen. Pont azért mert mi van ha nincs semmi. Mert akár az is elöfordulhat ugyan olyan baj, mintha szívkamra probléma lenne.
Szóval ha képtelen megnézni akkor nem ért hozzá.
elsö voltam.
A Mohosnak én sem hinnék, engem kedvesen elküldött a sunyiba azzal hogy a 20. héttől nem vállalhat szülést. Felhívtuk a Fehérvári kórházat,szó sincs ilyenről,csak le akart rázni,mert nem akart elvállalni,mivel az első babámat nem nála szültem!!! Annyira egy utolsó féreg...Már bocsi :)
Én inkább a 30. hetesnek hinnék, de véglegesen úgyis csak a szülés után tudod meg,remélem az lesz amire számítotok :) Azért a biztonság kedvéért legyen tartalékban fiú és lány név is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!