Székesfehérvár kórházban a terhes ambulancián (uh diagnosztikán) mennyibe kerül a 4d uh és az árban benne van e fénykép v dvd?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 14:08
1/4 anonim válasza:
mi székesfehérváron a gyümölcsutcában voltunk és ott kb 2 éve 10-12 ezer volt (nem emlékszem) és kb 20 perc (ami böven elég) dvd-vel együtt.
2/4 anonim válasza:
Tavaly 12 ezer volt a kórházban és egy kép is az árban volt, a gyümi utcában pedig 12 ezer volt de a képért még külön kellett volna fizetni (1000/db). 20 perc hivatalosan de nekünk pl. csak 15 perc volt...
Mindegy hát a lényeget láttuk:)
3/4 anonim válasza:
Szia!Én ott úgy emlékszem igaz ez már 3 éve volt 12000ft volt.Az,hogy a kép járt e hozzá nem tudom,de én a MammAlbában voltam a DR Deák Csabánál ott 10000ft ot fizettem.Ja és ott igaz nem kaptam fényképet de én csináltm a felvételröl .
4/4 anonim válasza:
a második vagyok mi tavaly áprilisban voltunk a deák doktornál ő volt aki 15 perceset csinált 12000ért...kép nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!