Hogy tudnám kipróbálni a légzésfigyelőt, hogy jól fog-e működni? (Angelcare)
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 19:32
1/3 anonim válasza:
Üzemeld be és feküdj rá pl.te. De nem is szükséges,mert ha bekapcsolod és nem észlel légzést akkor riasztania kell.
És ha riaszt akkor jó:)
2/3 anonim válasza:
üzemeld be, menj távol a kiságytól és 20 mp múlva kell riasztani. nagyon érzékeny még ha csak fogod a kiságyat azt is érzékeli.
3/3 anonim válasza:
Nem kell ráfeküdnöd.Elhelyezed ahol használni fogod, majd mindenkit kiküldesz a szobából csak Te maradsz bent, mivel bezavarhat a mozgás.-ezt szakembertől tudom-.Bekapcsolod, rá teszed a matracra a kezed, s látni fogod, hogy érzékeli a jelző a szívverésedet. Ezt követően elveszed a kezed. Ekkor egyet kattan a jelző, majd 19-21 másodperc múlva "vísít" a jelző.Arra ügyelj, hogy amikor a kezed elveszed állj távolabb a matractól, nehogy felvegye az ingereket, s azt jelezze, hogy minden rendben.Én úgy jártam, hogy a kiságy mellett maradtam, jobban mondva a testem az ágyhoz ért, s a légzésfigyelő azt érzékelte, hogy minden rendben.Nekünk is ugyanez a légzésfigyelő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!