7 hónaposan hogy néz ki a napotok? Mennyit pihentek /járkáltok?
Hát én személyszerint enm sokat járkálok.
Mostanában kicsit ellustultam.
Igyekszem midennap a friss levegőn lenni,de hamara fáradok.
És persze nagyon izgulok!
29 hetes kismami
Én 29 hetes koromig abszolut aktív voltam, sokat jártam a városba intézkedni. De akkor sajna kórházba kerültem egy hétre, ahol feküdtem többségében. Onnan hazakerülve az első hét szörnyű volt, alig tudtam mozogni, annyira fájt a hátam ( a fekvéstől) és mivel a hasam is intenzívebben nől már, nem tudtam hogy amúgy hogy lennék.
Most 32 hetesen aránylag jól vagyok, bár régóta sokat keményedik a hasam, ezért többször kell pihennem.
Reggel 7-kor kelek férjemmel, elmosogatok, rendet teszek a konyhában, pihenek egyet. Aztán elmegyek boltba, pihenek egyet, majd főzök, és pihenek:-) Hetente általában kitakarítom a fürdőt és a szobát.
Boltba minden nap elmegyek, hetente legalbb 1X, néha többsör bemegyek a városba intézkedni. + a kórházak, vizsgálatok, vérvételek...
Tehát én aránylag aktív vagyok, de minden munka után pihenek fél-1-2 órát, mikor hogy jön ki.
A lényeg, hogy jól érzed magad, és ha kell, tényleg pihenj! Nem szégyen ez, az egészség fontosabb, minthogy baj legyen a makacsságból.
Szia!
Én 30 hetes vagyok,és a 3-ik babámat várom.
A kicsi 2 éves,tehát mellette nem lehet unatkozni.
Ellátom a háztartást,ami ugye nem kis meló negyed magamra,mindennap kimozdulunk a gyerekekkel,összejárunk más gyerekesekkel is.Eléggé fárasztó,de szerintem szülés után mégjobban az lesz.Valahogy ezt a terhességem nehezebben viselem,nem is volt olyan időszakom,hogy aktívabb,eddig az elejétől fogva fáradékony vagyok,elég rossz a közérzetem,hányingerem van,sokat fáj a gyomrom...stb...
Az jó az benn,hogy jobban alszom mint eddig.Nagyon rossz alvó voltam.Most elalszok éjfél körül,és reggel fél 7-7-ig tudok aludni.Napközben nincs lehetőségem aludni,és nem is tudnék,mert akkor éjjel nem menne.
Boldog babavárást,jó egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!