Járt már valaki így?
Figyelt kérdés
A lepényem mellső falon mélyen tapad,ez így volt 12.hetesen illetve most 20 hetesen is,és azt mondta az uh-s nő,hogy ha nem mozdul el szülésig, akkor csak császárral szülhetek.Járt már így valaki,vagy tuti hogy el fog mozdulni?Én mindenképpen szülni szeretnék,remélem elmozdul!Köszi a segítséget!2012. márc. 24. 13:31
1/4 anonim válasza:
Nekem most lesz az eső babám, így engem is érdekelne, mivel nekem is azt mondták, hogy a mellső falon tapadt meg.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok... Itt egy link. Ebben nem írja hogy császár lenne ilyen esetben:
3/4 anonim válasza:
Nekem most is és a fiamnál is mellső fali volt a lepény nincs evvel semmi baj így szültem a fiamat is minden oké volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves Linket küldő,itt írja benne,hogy császár,mert mélyen is tapad,nem csak a mellső falon.
Gondot csak az okozhat, ha a méhszáj környékén tapad meg, azaz ún. mélyen fekvő méhlepényről beszélünk. Ebben az esetben fontos tudni, hogy a terhesség melyik szakaszában jár a kismama. Az első harmadban gyakori a mégszájon való tapadás, azonban a méh növekedésével a lepény feljebb csúszhat. A terhesség végefelé közeledve azonban a mélyen fekvő lepény vérzéseket okozhat és általában ebben az esetben császármetszéssel hozzák világra a babát.
2012. márc. 24. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!