Kismamik! Mik voltak a babáitok méretei a 36. héten? Szeretném összehasonlítani, ha becsült súlyt is tudtok, megírnátok? 36 hkm
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 16:03
11/11 anonim válasza:
szia,nekem 36 hetesen a bpd-90 mm,a femur-69 mm,a hasátmérő meg 89 mm volt,most vagyok a 38 héten(a doki szerint)de az uh szerint meg 39 hetes vagyok,kiváncsi lennék hogy most mekkora lehet,mert ezen adatokon kivül semmi mást nem néztek,és ideges vagyok hogy vajon mekkora lehet,nem e lesz túl nagy és akkor nehogy császár legyen belöle,de ez csak ilyen osztönös félsz nálam!!amúgy megszültél már,és miklyen méretü lett a baby????én ápr.13.il..20-ára vagyok kiírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!