Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megírnátok mit esztek egy nap?

Megírnátok mit esztek egy nap?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem eszem sokat,és még is híztam már 6-7kg.A 20-ik hétig csak 2 kg jött fel,utána szaladt fel több.A cukrom rendben.27hkm
2012. márc. 11. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:

27. héten a 6-7 kg normális.

Én szinte ugyanazt, mint előtte. Cukros dolgokat kerülöm, fehér liszteseket is, amennyire lehet, igaz IR-em van. Igaz, valahogy hamarabb tele leszek, így kevesebbet.

18 hetes ikres km

2012. márc. 11. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:

22. hét+ 4 kg, a terhesség előtt nagyon lefogytam a (bmi alapján elég sovány voltam), így nem lepődök meg ha most sok felugrik.

kaja: reggel tej és teljes kiőrlésű péksüti vagy műzli joghurttal, délben eszem normáli sebédet (pl főzelék feltéttel, hús, körettel, egytálétel stb) uzsira gyümi vagy túró stb és este már csak sali vagy vékony kenyér margarinnal, gyümölcs.

nem iszom évek óta csak ásv.vizet, kávét-csokit nem szeretem, édességet kb havi 1x egy szelet süti.

2012. márc. 11. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:

24. hétig 8 kilo jött fel. Napi 5-ször eszek, próbálok keveset, persze néha tuleszem magam, sajnos pont sok helyen voltunk ünnepelni ezt-azt (szülinap, névnap, évforduló, baba érkezése).

Reggel: tejeskávé, egy édes keksz

Tízórai: teljes kiörlésû kenyérbol szendvics, tej vagy gyümölcslé

Ebéd: leves, második (itt probalok odafigyelni, de heti kétszer legalább becsúszik egy igazan kaloriadús fogás, mint lasagne, rakott krumpli, palacsinta, babgulyás, töltött káposzta és hasonlók)

Uzsi: joghurt vagy gyümölcs vagy ha nem ettem sokat ebédre, akkor édesség akár

Vacsi: ha nem megterhelô az ebéd, akkor ugyanazt, vagy saláta, esetleg hussal

Pótvacsi ritkán: tej vagy joghurt

Havonta járunk moziba, barátokhoz, elég aktivan élünk, így nehéz elkerülni néha a popcornt, chipset, sütiket, de ha tehetem, ezeket is kiváltom koktélparadicsommal vagy savanyú ubival, moziba csak kis popcorn ásványvízzel, stb. Így leírva brutálisan néz ki egy napom, de mindezekbol sokszor falatokat eszem csak! :)

Terhesség elôtt nem híztam ilyen étrend mellet!

2012. márc. 12. 05:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!Jó babavárást!:)
2012. márc. 12. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!