Terhesség alatt kis vérzés (akkor amikor a következő aktuális menses lenne) normális?
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 14:07
1/4 anonim válasza:
Attól függ mennyi az a kis vérzés?
Élénk piros vagy barna?
Görcsölésed nincsen?
Azt mondják hogy előfordul hogy a szervet emlékszik rá hogy ilyenkor menstruálni kéne, de ha aggódnál akkor kérdezd meg az orvosod mert a terhesség alatt a vérzés rosszat is jelenthet! Nekem eddig a vérzésnek mindig jelentése volt!
Hány hetes terhes vagy?
2/4 anonim válasza:
Nekem így volt, el is mentem rögtön a dokimhoz, kaptam utrogestant és pihizni kellett. (amúgy állómunkát végeztem és azt nem ajánlotta). Utána minden rendben volt! Ja, mint kiderült akkor volt egy hematómám, de következő vizsgálatra már nem látszódott.
3/4 anonim válasza:
Semmilyen vérzés terhesség alatt nem normális! Menj el orvoshoz aki ír fel progeszteron pótlást! Hidd el hogy nem a levegőbe beszélek...
4/4 anonim válasza:
Előző hozzászoló!
Nekem is hematómám van... már másodszorra!
Egyszer már felszívódott de most van egy másik...Utrogestan kúra!
Neked mekkora volt a hematómád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!