Kismamák, kinek mi vált be a széklet lazitására? SOS!
4. hónapban járok,és sajnos végbélrepedés miatt elég fájdalmas a nagydolog, hiaba eszek rostosat, nem segít, levaolac szirupot iszok mostanság,de azt mondják hosszú távon nem jó :-(
az orvos tervben van, de addigis, ha tudtok valami csodát, ami eléggé meglágyitja,sőt akár kis hasmenést csinál az jó lenne, pesze lekvárt nem fogok tejjel enni mert attól nagyon tud fájni a hasam :-(
mira vizet probálgattam még, de abból se lehet sokat inni.
Egy kiméletes hashajtót keresek, ami terhesség alatt is használható!!
köszönöm, ha segitetek!
Szia! En 25 hetes terhes vagyok, elso babaval. Soha nem volt gondom a nagy wc-zessel, de par hete hasonloan jartam, mint Te. Elotte, mivel sokat hiztam eddig, attertem a teljes kiorlesu dolgokra, edesseg gyanant pedig a muzli szeletre. Hiaba ettem hust zoldseggel, semmi nem lagyitotta meg es mar sirva fakadtam ha menni kellett. A multkor elfogyott itthon a tej igy nem tudtam tejeskavet inni, ezert tasakos kapuccinot ittam vizzel. Reggel es delutan szoktam. Aznap ota eszek kiwit is, mert akciosan sokat vettem belole, igy napi 3-4et is megeszek. Azota semmi gondom, mar napok ota, igy minden nap kapuccinot iszom, es tizoraira vagy uzsira kiwit eszek! Tokeletes az eredmeny! :))
Nem tudom barmelyiknek is van e koze ahhoz hogy megjavult a helyzet, de nem kiserletezek! :)
kivi, rostos gyümölcsök.
meg, ha nagyon felidegesítem magam (szihésen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!