Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, kinek mi vált be a...

Kismamák, kinek mi vált be a széklet lazitására? SOS!

Figyelt kérdés

4. hónapban járok,és sajnos végbélrepedés miatt elég fájdalmas a nagydolog, hiaba eszek rostosat, nem segít, levaolac szirupot iszok mostanság,de azt mondják hosszú távon nem jó :-(

az orvos tervben van, de addigis, ha tudtok valami csodát, ami eléggé meglágyitja,sőt akár kis hasmenést csinál az jó lenne, pesze lekvárt nem fogok tejjel enni mert attól nagyon tud fájni a hasam :-(

mira vizet probálgattam még, de abból se lehet sokat inni.

Egy kiméletes hashajtót keresek, ami terhesség alatt is használható!!

köszönöm, ha segitetek!

2012. márc. 22. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! En 25 hetes terhes vagyok, elso babaval. Soha nem volt gondom a nagy wc-zessel, de par hete hasonloan jartam, mint Te. Elotte, mivel sokat hiztam eddig, attertem a teljes kiorlesu dolgokra, edesseg gyanant pedig a muzli szeletre. Hiaba ettem hust zoldseggel, semmi nem lagyitotta meg es mar sirva fakadtam ha menni kellett. A multkor elfogyott itthon a tej igy nem tudtam tejeskavet inni, ezert tasakos kapuccinot ittam vizzel. Reggel es delutan szoktam. Aznap ota eszek kiwit is, mert akciosan sokat vettem belole, igy napi 3-4et is megeszek. Azota semmi gondom, mar napok ota, igy minden nap kapuccinot iszom, es tizoraira vagy uzsira kiwit eszek! Tokeletes az eredmeny! :))

Nem tudom barmelyiknek is van e koze ahhoz hogy megjavult a helyzet, de nem kiserletezek! :)

2012. márc. 22. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:

kivi, rostos gyümölcsök.

meg, ha nagyon felidegesítem magam (szihésen)

2012. márc. 23. 13:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a sajtos-tejfölös tészta mindig kifejti a hatását! :-)
2012. márc. 23. 14:04
 14/14 iricc ***** válasza:
Nekem is a glicerin kúp vált be.
2012. márc. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!