Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik a missed ab....

Hogyan zajlik a missed ab. műtét? Ma reggel elkezdtem vérezni, pénteken megyek missed ab. műtétre.6 hetes lenne a baba, de szabálytalan alakú a petezsák és megindult a vetélés.

Figyelt kérdés

- Ti is véreztetek előtte?

- Mit vigyek magammal (ruha, betét stb.?

Aznap hazamehetek.

2012. márc. 21. 14:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Lemaradt,hogy nagyon sanàlom,hogy veled is megtörtént ez a szörnyűség! :-(

A 7.pròbàlkozòs hònapban sikerült. 2.baba lett volna és november közepére lettem volna kiírva. :-( Eléggé megviselt a dolog. Amikor elkezdtem vérezni,tudtam,hogy ennyi volt a terhesség.Pedig mindenki bìztatott.A lànyunk pedig az első hònapban sikerült. Kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de az nem fog összejönni. Neked mikor volt a műtét? Mennyi idős volt a terhességed? Megfogadtam,ha sikerül a baba, az internetet kiiktatom egy ideig,nekem nem tett jòt,annyi szörnyűséget olvastam!

2012. aug. 12. 00:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 7 hetes volt a terhesség, se sajnos még nem volt embrió, így szívhang se.. csak 7 mm -es petezsák, magától indult be a vetélés, csak ugye be kellett fejezni! Amúgy a net tényleg nem tesz jót, én a végén már le is voltam tiltva! :) Jobb az tényleg ha nem olvasgatsz! Csak stresszeled magad és az biztosan nem tesz jót! Ha lesz egy következő baba megfogadtam, hogy nem olvasgatok! :) Ezzel csak az a baj, hogy olyan sok információ van a neten, az orvosok meg olyan keveset mondanak... talán ezért is esik neki a gépnek olyan sok nő...
2012. aug. 12. 09:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen sajnos a dokik tényleg keveset mondanak! :-( Nekem is 7 hetes volt, nálam is csak petezsákról volt szó az uh-n, embrióról nem! Remélem hamarosan sikerül nekünk! Néha-néha írj, hogy vagy!

2012. aug. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!