Hogyan zajlik a missed ab. műtét? Ma reggel elkezdtem vérezni, pénteken megyek missed ab. műtétre.6 hetes lenne a baba, de szabálytalan alakú a petezsák és megindult a vetélés.
- Ti is véreztetek előtte?
- Mit vigyek magammal (ruha, betét stb.?
Aznap hazamehetek.
Szia!
Lemaradt,hogy nagyon sanàlom,hogy veled is megtörtént ez a szörnyűség! :-(
A 7.pròbàlkozòs hònapban sikerült. 2.baba lett volna és november közepére lettem volna kiírva. :-( Eléggé megviselt a dolog. Amikor elkezdtem vérezni,tudtam,hogy ennyi volt a terhesség.Pedig mindenki bìztatott.A lànyunk pedig az első hònapban sikerült. Kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de az nem fog összejönni. Neked mikor volt a műtét? Mennyi idős volt a terhességed? Megfogadtam,ha sikerül a baba, az internetet kiiktatom egy ideig,nekem nem tett jòt,annyi szörnyűséget olvastam!
Szia!
Igen sajnos a dokik tényleg keveset mondanak! :-( Nekem is 7 hetes volt, nálam is csak petezsákról volt szó az uh-n, embrióról nem! Remélem hamarosan sikerül nekünk! Néha-néha írj, hogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!