Eleinte milyen gyakran éreztétek a babátok mozgását?
Figyelt kérdés
19.hétben járok és 2 héttel ezelőtt éreztem a babámat, de nem jelentkezik minden nap. Kb. 2-3 naponta veszem észre, hogy mocorog. Ez így normális?
2009. jún. 13. 09:16
1/5 anonim válasza:
Igen normális.Én is kb. a 17. héten kezdtem érezni, a 18. héten már tutira tudtam hogy ő az, de voltak neki is pár napos kihagyásai úgymond, amikor nem éreztem.Aztán a 20. hét után vált mindennapossá.De még utánna is volt hogy alig éreztem egy egy nap, volt hogy csak egyszer egy nap.Persze én is paráztam, de ez így természetes.Hol aktívabbak, hol meg nem.
Most 29. hetes vagyok, de már szépen mozog, minden nap, persze nem viszi túlzásba most se, kicsit lustika.
Ne aggódj, nemsoká rendszeresebb lesz neked is.
2009. jún. 13. 09:21
2/5 A kérdező kommentje:
köszi! ;)
2009. jún. 13. 09:22
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is hasonlóképpen voltam, mint az első válaszoló. A terhesség vége felé sem vitte túlzásba mozgást. Én a 20. héten éreztem először (illetve akkor tudtam biztosan, hogy ő volt), de utána is csak esténként, ha vízszintesbe kerültem akkor mocorgott. Viszont miután kibújt, akkor sem volt egy nyűgös, sírós baba. Ilyen nyugodt kiegyensúlyozott gyereket még nem láttam. Még akkor se sírt, ha éhes volt, csak végighúzta a pofiján az öklét és abból lehetett tudni, hogy éhes. Mondjuk mióta fogzik ő is nyűgös, de a kezdetekben a világ legnyugodtabb babája volt. Szóval ez még akár jó is lehet, hogy ilyen nyugodt a babátok a pocakban. :-)
2009. jún. 13. 09:46
4/5 anonim válasza:
Szerintem a babak kulombozoek,az en lanyom kb.19 hetes koraban ugy megrugta az apukaja arcat hogy utana felt hozzaerni a hasamhoz egy darabig,ez azota is igy van ,rengeteget mozgolodik.Meg is kerdeztem a dokimtol hogy ez nem baj,de kinevetett es azt mondta hogy olyan hamar is fog kiugrani!(remelem,mert az elsot 24 ora alatt szultem)32 hetes
2009. jún. 13. 09:53
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én 16 hetesen éreztem először a babámat és utánna minden nap 1-2-szer éreztem,de ahogy teltek a napok többször és többször.Tehát én mióta megmozdult minden nap éreztem mozogni.Voltak lustább napjai mint pl. a tegnapi is dehát nekik sem lehet mindig jó napjuk:-)Én még inkább azon szoktam agyalni ha nem olyan intenzitással rúg hanem szinte csak "piszmog" hogy olyankor nincs e baja?Remélem nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!