Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Probálta már valaki z 5oo Mg...

Probálta már valaki z 5oo Mg os canesten hüvelytablettát?

Figyelt kérdés
Az imént helyeztem fel, de félek ,hogy valami baj legyen.mi lehet a mellékhatás?
2012. márc. 20. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt írta fel a dokim, és nagyon görcsöltem Tőle. Holnap megyek hozzá, szólni fogok neki h nem bírom, másikat adjon... De mindenki más. Lehet, h neked pont ez lesz a legjobb :)

18 hkm

2012. márc. 20. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Multkor canesten 2oo mg osat vettem... az segitett. (3 tabis) most azért gondoltam az 5oo as ra ,hogy minnél gyorsabban tul legyek rajta. Sokkal erősebb az 5oo as?
2012. márc. 20. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a 3 tabisat használtam. Nekem bélgörcsöt okozott de olyat, hogy kiegyenesedni nem bírtam. Puffadtam meg ilyesmi, meg pisilésnél is nyomást éreztem. Szerintem a klion sokkal jobb. Az 10 db volt de azzal semmi gondom nem volt.
2012. márc. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!