Az orgazmus is tilos, vagy csak a behatolás veszélyes?
Nem itellek el,megertelek,h vagysz ra,hat nem vagyunk kobol.
Szeritnem kerdezzd meg az orvosodat,mert csak O tud neked ebben tenyleg megfelelo valaszt adni.
De szerintem amig nem beszelsz vele probald megallni,nehogy emiatt baja legyen a babanak.
En nem vagyok veszelyeztetett terhes,de az elejen amikor orgazmusom volt olyan szinten elkezdett fajni a pocakom,es bekemenyedett,h hetekig nem is mertem ujra egyutt lenni a parommal.Azota mar nincs ilyen,de a hasam alja nagyon bekemenyedik az orgazmustol.
Szerintem tenyleg beszelj az orvossal,es ha O azt mondja semmi gond nem lehet akkor hajra..En ezt kivanom nektek!!
Boldog babavarast kivanok
Minden egyes vizsgálatkor kérdezz rá ,mert magától nem biztos hogy mondja,és ha feljebb húzódott akkor már biztos lehet.Sajnos az orgazmus semjó ilyenkor, de ha álmodsz egyszer-egyszer nem lesz baj-vigyázz magatokra,szia.
26 hetes kismama
Hát nem lesz könnyű, de a kisbabánk a legfontosabb!
Egyébként a vérzés nem emiatt volt, hanem állítólag túl hosszú ideig ültem egy előadáson, ahol meleg volt és fülledt levegő. A meleg miatt kitágultak az erek. Sajnos már a terhességem elejétől nincs semmi szex, pedig akkor még nem volt panasz, csak féltettem a babát. Aztán meg már nem is lehetett. Tehát már 4 hónapja semmi. Az álmaimat pedig sajnos nem tudom kordában tartani. :(( Olyan gonosznak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!