Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj van? Természetes ez?

Baj van? Természetes ez?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok. A pf-ben néha szurkálást érzek. Tudjam be annak, hogy náthás időszakom van és a gyógyszerek nélkül nehezebben megy a gyógyulás.....A héten megyek dokihoz, de már nagyon aggódom!!
2012. márc. 19. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem erősek a szurkálások, akkor nem gond, természetesek.Nekem is voltak és én is aggódtam miatta.
2012. márc. 19. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem erősek és csak néha vannak. Hol az egyik, hol a másik oldalon. Mióta baba projekten dolgoztunk hihetetlen, de mindenre felfigyeltem, olyanokra is, amikre eddig soha! Ez is szokatlan és remélem tényleg nem jelent semmi rosszat.1,5 hete elég náthás vagyok. Gyógyszert meg ugye nem mertem bevenni a betegség elején sem, nehogy baj legyen, az addig még nem tudott babámnak.
2012. márc. 19. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem szedsz?Azzal sokkal többet ártasz!Lehet homeopátisá készítményeket,lehet inhalálni,C vitamint szedni stb.Ne hagyd,hogy a betegség elhatalmasodjon,mert aztán nem úszod meg antibiotikum nélkül.Ilyenkor alapból legyengül az immunrendszer(hogy ne lökje ki a szervezet a babát)úgyhogy sokkal fogékonyabbak vagyunk mindenre.Jobbulást!2gyerekes+12hkm
2012. márc. 19. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:
C-vitamin, mézes tea, citrom-narancs, gyümölcsök ....de lassabb a hatása. Lassan már túl leszek rajta.
2012. márc. 19. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is szurkált ilyenkor, én is meg voltam fázva, és nagyon sokat köhögtem. A 12. héttől mondtam azt, hogy nem fogok aggódni, és minden rendben lesz, és hagytam, hogy minden szépen menjen a maga folyásában. Addig én is baromira aggódtam.
2012. márc. 19. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a tüsszentések is nagyon rosszak voltak. Azt hittem leszakad a petefészkem. De alapjáraton is szurkálgatott.
2012. márc. 20. 08:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Remélem én is, hogy nem lesz baj. Azt is tudom, hogy kicsit túlaggódom a dolgokat, de ilyenkor mindenki fejében megfordul minden!
2012. márc. 20. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Remélem én is, hogy nem lesz baj! Azt is tudom, hogy kicsit túlaggódom a dolgokat, de ilyenkor mindenki fejében megfordul minden!
2012. márc. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!