15 hetes babás vagyok, kb.2 napja nagyon fáj a hasam, olyan mint amikor sok hasizmot csináltam volna tornaórán (tényleg). Fáj amikor fel kell álljak és amikor leülök, azt is nagy odafigyeléssel teszem. Természetes az ilyen?
Figyelt kérdés
Egy kicsit félek...2012. márc. 19. 10:19
1/6 anonim válasza:
Menj el nődokihoz, semmilyen fájdalom nem normális! Vagy az van, hogy most alakulsz intenzíven vissza, vagy az van, hogy nem tisztogattak ki szülésnél rendesen, de lehet egyéb is. Első a nőgyógyász, ha az alhasad fáj, ha a gyomortájék, akkor háziorvos, aztán ő majd küld a belre.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha rosszul fejeztem ki magam: hasam=méhem. Szóval babát várok (első baba), s szurkálásokat érzek a méhembe.
2012. márc. 19. 10:39
3/6 anonim válasza:
Nekem is ekkor voltak ilyen panaszaim. Ahogy nől a méh azokozza a fájdalmat. Sajnos ez pár napig nálam is eltartott, sőt a mai napig van és utána látványosan nagyobb a pocim. szdjél magnéziumot az sokat segít. teljesen természetes.
22 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Bocsi, a terhesség címkét nem olvastam, akkor viszont csak alakulsz, ilyen nekem is volt, sőt majd jön a hátfájás, meg a popsi fölött fájás, mintha nyújtanának, na az is normális, mert szépen formálódik a csípőd, és minden átrendeződik.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, szedek magneB6 -t es Femibiont is, mar az elejetol.
2012. márc. 19. 11:20
6/6 A kérdező kommentje:
Meg ennyi minden var ram? Koszi a valaszokat, ment a zold kez.
2012. márc. 19. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!