Szurkálás, nyilallás a méhszájam, hüvelyem körül?
Néha igen erősen belenyilall, vagy nem is tudom, mintha egy kést szúrnának oda fel (bocsi a hasonlatért) ez jelentheti a méhszáj nyílását? szerdán megyek dokihoz. 31. héten volt 2100. A 36. héten mi a "megfelelő" méhszáj érték?
36 hkm
Nekem is volt szurkálás, nyilallás, nagyon fájt néha.
De én 40 hét 2 napig nem nyíltam, tök zárt voltam!
Úgyhogy ez a terhesség velejárója, nem feltétlen jelent bajt és azt, hogy nyílsz.
36 hetesen szerintem már mindenkinek más a méhszájállapota. De ha továbbnyíltál, akkor is végig hordhatod a babát.
Nekem is volt ez a szurkálás, ami igen, a méhszáj nyilásának jele. Kb nekem is a 36.héten volt a 2100 majd a 38-on már 1100 és a 39-en 1111, aztán meg is szültem.
Utólag én azt mondom, hogy örültem, hogy igy volt, mert ezt "rejtett vajúdásnak" is hivják, kvázi majdnem tünetmentesen nyiltam ki (valószinüleg te is most), ennek köszönhetően pedig 3 óra alatt meg is szültem és nem volt mittomén 10-12 órás vajúdási szakasz.
Ha érzed a nyilalást, tedd piánóra magad és pihenj!
És ne aggódj! Minden rendben lesz! :)
A nyilallás nem csak a nyílás jele. Persze lehet te nyílsz, de nem mindenki nyílik amikor szúr vagy nyilall.
Én sem nyíltam egy ujjnyit sem, pedig sokszor lépni sem tudtam a nyilallástól!
Nekem 36 hetesen még C3000 volt, és túl is hordtam...
Szerintem neked korábban fog megérkezni a pici, olyan 38 hét körül. De ez csak tipp. :)
Mindenesetre könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!