6 hetes kismama vagyok és nagyon fáj a torkom, nincs hangom se. A védőnő azt mondta, hogy negrót szopogathatok csak semmi mást. Esetleg halls cukorkát? A negróval nem sokra megyek?
sós vízzel gargarizálj(kb 1-1,5 dl vízbe keverj bele 1-2 kiskanál sót) és szedj C vitamint!Ez nekem mindig segít!
Illetve fokhagymás pirítós, mézes tea.
De a sós vízzel nekem max 1-2 napig fáj a torkom.
Amikor én voltam terhes, azt mondta az orvosom hogy Tantum Verde öblögetőt használhatok nyugodtan. Már másfél éves a fiam, de azóta is ilyet használok, ha fáj a torkom, mert ez a leghatásosabb :)
JObbulást :)
Hú kedves első....
mézes tea piritóssal? na ezt jól megkívántam :)))
a tantum verdét olvastam hogy sok kismama szedi, de nem akarok bajt, mert még annyira pindur a baba hogy félek vmi baja esik
de ezt a sós öblögetőst kipróbálom, hátha használ,
esküszöm nincs hangom !
1. vagyok, örülök, hogy jó tippet adtam:)
Amúgy ez a sós vizes azért jó mert olcsó, és tényleg hatásos:)Ja és nem gyógyszer!!Remélem bejön neked is:)
köszönöm szépen a sok választ,
egész délután gargarizáltam a sós vízzel és mintha enyhült volna már van hangom is
holnap után megyek nőgyógyászatra megfogom kérdezni a doktornőt hogy mit vehetek be , egyébként strepsils és tantum verde is van itthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!