A 36+1 uh vizsgálat eredménye BPD:87mm, AC:320mm, FL:68mm, nem túl kicsi? Ráadásul valamivel kevesebb magzatvizet mértek.
ne ijedj meg. bár az átlagos bpd érték ilyenkor 92 körül van, ez minden babánál más, hiszen gének is különbözőek. ha te nem vagy magas, ill a párod sem az is befolyásolja, de lehet, hogy ti magasak vagytok, de nagyszülői ágat örököl a bab. még messze vagy a végétől, változhat, és növekedik is folyamatosan. ha valami gond lett volna szólt volna az orvosod. a kevés magzatvíz oka lehet, hogy a baba méretei kicsit kisebbek. de ha nagyon aggódsz, beszélj az orvosoddal. sőt, kérd meg, hogy 1-2 hét múlva nézzen egy kontroll uh-ot..
sok sikert!
üdv. 37 heteske
Szia!
Teljesen jó méretek, Igaza van az előttem szólónak, rengeteg dolgot befolyásol a genetika is. Az én pici babámnak végig nagyobb volt a combcsontja az átlagnál...hát mit ne írjak, a születése után is szép, hosszú valóban, ahogy "bemérték" az arányát. A magzatvíz pedig relatív. a 34. hét után eléri a maximumát , később csökkeni kezd. Az a lényeg, hogy ne "jóval kevesebb" legyen. Nekem is a 38. héten már "valamivel kevesebb" magzatvízem volt. Megnyugtatott a doki, hogy ez ilyenkor már normális jelenség , a baba nagyon növekszik , hízik; "szorítja" ki a dolgokat belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!