Mi igaz abból, hogy a lányos kismamák gyakrabban hánynak és más ételeket kívánnak, mint akik fiút várnak?
Figyelt kérdés
Nekem az első lány volt és egyáltalán nem hánytam, néha émelyegtem, kívánós sem voltam. Most nagyon fiút szeretnék és most még csak émelygés sincs. Ételek terén sincs különösebb változás, talán annyi, hogy édességet egyáltalán nem kívánok.2009. jún. 12. 11:57
11/14 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét hallottam de szerintem ez egyén függő.
Nekem lányom lesz és az égvilágon semmi tünetem nem volt.
38 hetes kismami
12/14 anonim válasza:
Kisfiam lesz, és semmi bajom nem volt.
36 hetes vagyok. Szerintem nincs összefüggés.
13/14 anonim válasza:
Már rengeteg ilyen kérdés volt, ez csak szimpla népi hiedelem. Lányom lesz és nem hánytam. Hányingerem az volt kb.3hétig elég erősen, de a hányást sikerült elkerülnöm, igyekeztem nassolni sós kekszet, almát savanykás gyümölcsöket, kerültem az émelyítő és szénsavas dolgokat, és sikerült nem hánynom.
14/14 anonim válasza:
Szerintem nincs hozzá köze.Nekem az első trimszterben mindentől hányigerem volt. Folyton füstöltkolbászt ettem volna camping sajtal, az édességtől rosszul voltam. Fiam lett. Nővéremnek ugyan ilyen volt a terhessége, ugyanazokat kívánta illetve utálta és lánya lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!