6 hetes kismama vagyok. Ma megcsináltam a tavaszi nagytakarítást, egész nap nem álltam meg, hajtottam magam. Most ültem le nemrég. Szerintetek megérezte ezt a picurka?
elfáradtam amúgy, főleg a derekam fáj, de mostmár pihenek.
nem 1 napra terveztem, de vhogy így jött ki, majd holnap egész nap pihenek..
bajt csináltam?végül is megállás nélkül szinte 8 órán át takarítottam..
Szia! Jól tetted, hogy még most elvégezted a nagytakarítást, ha még nem vagy rosszul...... mert a következő hetekben lehet, hogy olyan erős terhességi tüneteid lesznek (pl hányinger, fáradékonyság stb), hogy képtelen leszel ilyen dolgokra, hogy nagytakarítás! Biztosan nem lett baja a Pocaklakódnak és valószínűleg már a szívhangját is hallani fogod az UH vizsgálaton.
(Az elején én is nagyon jól voltam, takarítottam stb.....7 hetes vagyok és nagyon "betegnek" érzem magam, bár tudom, hogy a terhesség nem betegség! Egész áldott nap iszonyú hányingerem van, délután muszáj lefeküdnöm pihenni (amíg a 20 hónapos kisfiam is alszik), mert nem bírok semmit sem csinálni. B6 vitamin, homeós bogyó mit sem használ! Napok óta most van először, hogy ebéd után nem feküdtem le rögtön aludni! Szóval használd ki az időt, mert lehet, hogy napok kérdése és beköszönt a rosszullétes időszak!)
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!