2. babádat hány hetesen érezted mozogni?
1 baba 14 hét, de csak egyszer, aztán 16-tól rendszeresen (ekkor voltam csak biztos benne, hogy előtte is az volt már)
2 baba 14-től
3 baba 11-től
Az elsőt 17 hetesen,most a másodikat már 12-13 hetesen,rá is kérdeztem a dokitól,hogy lehetséges-e,azt mondta igen,mert jó vékony a hasfalam,uh-ozni is könnyű :)Na persze csak esténként ha feküdtem,és koncentráltam,akkor éreztem 2-3 mozgást,és volt olyan este,amikor nem :(15 hetesen már kívülről is éreztem,ha a hasamra tettem a kezem, a kisfiam 16 hetesen érezte,fogta a pocim,és szólt a mozgás van,és tényleg akkor szólt,úgyhogy én ilyen korán megéreztem.Most 24 hetesen egy kis örökmozgó,már több videóm is van róla ahogy mozog a pocim,és bökdös a kicsi :)
24+2 km
első babát 18 hetesen
másodikat most 12 hetesen éreztem először úgy ahogy itt írta már az egyik kedves válaszoló. Én sem hittem el, de mivel alig 1 éve szültem és vékony a hasfalam azt mondták lehet és én is éreztem, hogy ez csak Ő lehet, senki más:) Azóta nem minden nap érzem, csak néha-néha esténként bejelentkezik, már várom, hogy rendszeres legyen:)
13 hónapos kislány anyukája +14 hetes km
1. babámat már 14,5 hetes koromtól mindennap.
2. bébimnél azt hittem, hamarabb, vagy ugyanakkor fogom, hiszen már tudom, mit kell érezni. Ezzel szemben csak 16,5 hetesen kezdtem el érezni, most 18 vagyok, mostmár abszolút mocorgás van, nemcsak hozzámérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!