Van köztetek olyan, akinek nem volt olyan aktív a babája terhesség alatt és betegen született?
Figyelt kérdés
27 hetes kismami vagyok.22 hetesen tudtam biztosan,hogy a mozgás már a babámé.De azóta sem aktív.Inkább csak mocorog,egy-két rúgás,de persze az sem minden nap.Van olyan nap,hogy csak pár remegést érzek.Beteg lehet?Már nem vagyok kis idős,nagyon aggódom!Uh múlt héten is rendben volt.2012. márc. 15. 20:36
1/10 anonim válasza:
A barátnőm így járt,de nem akarlak rémisztgetni.
2/10 A kérdező kommentje:
Leírnád a történetet dióhéjban?
2012. márc. 15. 21:13
3/10 anonim válasza:
Hát jó.A 12.egyáltalán nem a 18. heti UH-on is alig mozgott(fizetős helyen volt,30-35 percig nézték.).Ennek ellenére minden a legnagyobb rendben volt(orrcsont,tarkóredő,belek, szív,stb.semmi rendellenességet nem volt).DE az integrált tesztje rossz lett.A 19. héten ment amniora,2 hét múlva hívták,hogy gond van...Down kóros a baba.Ő nem akarta így vállalni,ezért a 22. héten megszülte.De ne gondolj ilyenekre.Én is babát várok,de ez nem befolyásol engem sem.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Nekem is van egy ismerősöm,aki ugyan így járt.Nekünk mindig ficánkol Uh-on és minden eredményünk jó,csak úgy általában nem aktív,pedig már itt lenne az ideje.
2012. márc. 15. 21:40
5/10 anonim válasza:
Ne is gondolj ilyesmire! Az en babam sem az az allando mocorgos, sokat alszik :) mellso fali a mehlepenyem, allitolag ez is szamit. A lenyeg, h minden nap erzem. 29 hetes vagyok es sokan kerdezik mar h ' na, rugdossa mar a vesedet?' es nem, csak finoman simogatja az oldalamat:)) egyenlore :D szep babavarast!
6/10 anonim válasza:
Szerintem ezen ne idegeskedj.a nagyfiam alig mozgott mégis makkegészséges,mozgékony,eleven 3,5 éves,a picivel pedig most vok 20hetes majd szétrúg.sztem babája válogatja.
7/10 anonim válasza:
Szia!Az én babám sem mozgott sokat a pocakban.Nem rúgta szét a bordáimat inkább csak mocorgott meg kinyomta magát.3hete született egészségesen.Ja és kint is nagyon nyugodt csajszi.
8/10 anonim válasza:
Szia:)
Én nem is olyan rég raktam fel hasonló kérdést a gyakorira. Most fogom tölteni a 40.hetet. Már megnyugodtam, nem hiszem , hogy bármi baja lenen a leányzómnak..szerintem tedd Te is ugyanezt. A Down kór amúgy is elég ritka rendellenesség, és a legtöbb esetben kiszűrik. Én nem csináltattam integrált tesztet, de 3x voltam 4D genetikai Uh-n. Úgy gondolom észrevették volna, ha bármi baja lenne a leányzómnak:) Nyugi!
Bemásolom az én kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
9/10 anonim válasza:
Nekem. Beteg is volt és meghalt méhen belül.
De a sógornőm is szokta mondani hogy az övé nagyon lusta volt, meg a barátnőm is és semmi gond nem volt. Az a lényeg hogy mindig érezd naponta többször őt és mond el az aggodalmadat a dokidnak.
10/10 anonim válasza:
AZ én babám egész nap alig mozgott, csak este felé de akkor sem vitte túlzásba :D. A kórházban a végefelé az NST-n is általában aludt, de nem volt semmi baja. Most 8 hónapos egészséges aktív stb. :) és azóta is nagy alvó! :D szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!