Tegnap voltam a 32. hetes uhn és megijesztettek, mert a THQ értékem 80*78 és azt mondták hogy sovány a baba. A BPD 81 mm, a FL 63 mm. Mennyire baj ez? Az orvosom elérhetetlen mert hétvége van én meg aggódom. Köszike
A mamanet.hu szerint teljesen TÖKÉLETESEK a babád méretei!! Sőt a combcsont még 1 mm-rel nagyobb is nálatok!
A THQ 80*78 sajna fogalmam sincs mit jelent, pedig kettőt már szültem...
Már megint én. Talátam. A 31-32 héten a 81 mm normál értéknek számít. Nem értem, miért lenne sovány. Ezek tök szupi értékek!!
Boldog babavárást!! :o)
Szia!
Ne aggodalmaskodj feleslegesen.Tényleg jók a babád értékei.
Unkoatesómat is megijesztegették,hogy retardált a gyerek és 3350gr-al született.Hát egy 5kg-oshoz biztosan az,de szerintem meg az a nemnormális születési súly.
Az én gyerekeim is kicsivel 3 kg felett voltak,szerintem ez pont tökéletes.Ezek a legszebb,legformásabb újszülöttek.
Egyébként,milyen fogadott doki az,akit nem lehet elérni?Ezért fizetsz neki,hogy bármikor ugorjon ha szükséged van rá.A pénzért remegnek,de cserébe le van a kismama tojva,na ez szép.Ezt is csak nálunk lehet megcsinálni.
Ne aggódj,boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!