8-10 hetes kismamák, hogyan változott eddig a súlyotok? (főleg, akik állandóan éhesek mint én:D)
Kedves Kérdező!
Először is bocsánatot kérek amiért elírtam egy kicsit a válaszomat,de láttam jól értelmezte! A Norbi féle kajáról amit írt egy kicsit megrémisztett,de én nem a kész termékét fogyasztom hanem én állítom össze és talán nincs benne annyi "káros anyag",kenyeret is én sütöm.Azért nagyon köszönöm válaszát.
Nagyon jó egészséget kívánok!
kedves Utolsó!
én is inkább az elvet követem, nem a termékeit!:)
én pedig a jótanácsát köszönöm szépen!:)
többiek: nem szedek terhesvitamint.
hát igen, oda kell figyelni.
nem eszem mértéktelenül és nem nassolok pl.
ha ennek ellenére mégis feljön, akkor valószínáleg a szervezet így termet optimális környezetet. az orvos és sokak szerint felesleges ezen az 1-2 kg rágódni. valaki semmit nem hízik az elején, csak később, valaki igen, de aztán tartja...megteszem, amit jónak, hasznosnak és egészségesnek tartok, de nem fogom magam riogatni azzal, hogy húú nem fogok lefogyni.
életemben egyszer lelki okok és külső körülmények miatt meghiztam 17 kgot, de attól is aztán meg tudtam szabadulni. mindig figyeltem magamra, úgy gondolom ezek után is lesz majd erőm és kitartásom, ha szükséges lesz fogyóznom. most a baba az első és nem szeretnék az ellen tenni, hogy visszafogjam az evést, ha egyszer éhes vagyok. próbálok értékes dolgokat enni, de megeszek néha egy fehér lisztes pékárút, ha azt kívánom, vagy éppen nem tudok mást venni a környéken rohangálás közben.
egy barátnőm pl. 79kg ról indult és a diabátesze miatt ugye el kellett kezdenie diétázni..most 80 kg. sztem számít sokat a kezdő súly. én 60-al indultam a 168 cm-hez.
mindenkinek köszi a véleményt és jótanácsokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!