Csinált valaki terhességi tesztet még a kimaradt menzesz előtt? Ha igen mennyivel előtte? Pozitívat vagy negatívat mutatott? Én csináltam. Igaz még van addig5-6napom, de olyan türelmetlen vagyok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 19:15
11/15 anonim válasza:
Egy nappal előtte, halvány pozitív lett.:-)
12/15 anonim válasza:
4 nappal előtte és nagyon erős pozitív lett!!!:):)
Drukkolok!!!
16 hetes kismama
13/15 anonim válasza:
4 nappal előtte és a 10-es érzékenységű halványan, de kimutatta már egyértelműen és nem első pisiből csináltam!
14/15 anonim válasza:
4 nappal előtte, az együttlét után a 9. nappal (ovuteszteltem, tudtam, hogy mikor fogant) Medi-lab nagyon halvány pozitív volt. Másnap Gabrielt csináltam, az egyértelmű nega lett, sőt még harmadnap is, azt hittem meg fog jönni mert mindenki azt mondta, hogy a Medi-labnak ne higyjek, a Gabrielnek hihetek.
Hát jól tette, hogy a Medi-labnak hittem, azóta 14 hetes kismama vagyok:)
15/15 Szandy89 válasza:
Én a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem halvány pozit ClearBlue-val, majd 2 medilab is erős pozi lett!!! :)
9 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!