8 hetesen mostanában menzesz-szerűen görcsölök és tegnap pecsételő vérzésem volt, ez normális?
Figyelt kérdés
Dokihoz csak holnap jutok el,és aggódom,nehogy baj legyen.2012. márc. 12. 14:41
1/3 anonim válasza:
Nem normális, szerintem érdemes lenne még ma elmenned egy dokihoz (főképp ha pirosas a vérzés)
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj (tudom ez most nagyon nehéz) mert sok mindentől lehetnek ezek a panaszaid. Pl.: 8 hetesen most kéne megjönnie másodjára. A szervezeted még emlékszik erre, így előfordulhat kis vérzés és görcsök. Ma pihenj amennyit csak tudsz! Ha az megnyugtatna menj el még ma ügyeletre, hogy meg tudjanak nyugtatni!
3/3 anonim válasza:
Én most bemennék a helyedbe nehogy késő legyen. Nem akarom rádhozni a frászt, nekem is mindig azt mondták hogy van ilyen, pihenjek, a görcs vérzéssel nem játék, ezt egy életre megtanultam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!