Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen mostanában menzesz-s...

8 hetesen mostanában menzesz-szerűen görcsölök és tegnap pecsételő vérzésem volt, ez normális?

Figyelt kérdés
Dokihoz csak holnap jutok el,és aggódom,nehogy baj legyen.
2012. márc. 12. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem normális, szerintem érdemes lenne még ma elmenned egy dokihoz (főképp ha pirosas a vérzés)
2012. márc. 12. 14:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne aggódj (tudom ez most nagyon nehéz) mert sok mindentől lehetnek ezek a panaszaid. Pl.: 8 hetesen most kéne megjönnie másodjára. A szervezeted még emlékszik erre, így előfordulhat kis vérzés és görcsök. Ma pihenj amennyit csak tudsz! Ha az megnyugtatna menj el még ma ügyeletre, hogy meg tudjanak nyugtatni!
2012. márc. 12. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most bemennék a helyedbe nehogy késő legyen. Nem akarom rádhozni a frászt, nekem is mindig azt mondták hogy van ilyen, pihenjek, a görcs vérzéssel nem játék, ezt egy életre megtanultam!!!!
2012. márc. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!