Miért volt magas a cukrom? Dokihoz csak jövő héten megyek, de nagyon félek hogy a magas cukor árt a babának. Miket egyek/igyak hétvégén és mi az amit kerülni kell?
a kávé és a szendvics után mennyi időre mérted a cukrod? mert 1,5-2 órának kell eltelni.
egyébként ha nincs rendben a cukrod, akkor nagyon kevés szénhidrátot egyél, (nekem 180g/nap) semmi cukros lötyi, és ami nekem a legrosszabb, hogy a gyümikre is oda kell figyelni :(
rengeteg zöldséget lehet enni, salátának pl, finom hússal, hallal...
az az 1 óra az kevés.
ha időben van mérve, akkor a 8 az tényleg nem kevés, de még nem is vészes. diétával rendben lehet tartani.
nekem is terhességi cukrom volt, szülés után elmúlt, most egyenlőre drukkolok, hogy ne jöjjön ki megint. eddig rendben van, de próbálok nagyon odafigyelni!
nem tudsz egy cukormérőt kölcsönkérni,és éhgyomorra megmérni?
Szia!
Hát ez már magasnak számit,de talán diétával rendben tartható.Az a baj,ha ennyi kajától már most ennyi,akkor később még rosszabb is lehet az eredmény!Nem ijesztgetni akarlak,a babának semmi baja nem lesz,de előfordulhat a magasabb cukortól vérzés,leválás!
Fogyasszál mindig azonos időben ételt!Reggeli 1 zsömi,tizórai kefir vagy gyümi,ebédre leves meg második,de ne túl sok,uzsira uaz,mint a tizórai,vacsora:uaz,mint reggeli.Zöltséget korlátlanul fogyaszthatsz,savanyúkáposzta leviszi a cukrot,ajánlom reggelihez és vacsihoz.Felvágottakat,halat lehet fogyasztani korlátlanul,kenőmájas,májkrém magas ch miatt kerülendő!Ehetsz még húsokat azoknak sincs ch.3 óránként történjen az étkezés és napi 5-6x!Remélem lejebb megy a cukrod,de a diétára akkor is szükséged lesz!Sok sikert,jó egészséget!
nem az a aválaszoló vagyok...de a leválás az igen, vetélést jelent. de azért nem ilyen vészes a helyzeted!!!
nekem az elsőnél az éhgyomri cukrom volt 9-10 között
Szia!
Én irtam,hogy magas cukor esetén mi történhet,de nem biztos,hogy megtörténik.Előfordulhat!Ezért jó,ha valaki betartja a diétát és megfelelően étkezik!
Jó egészséget kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!