Mi a véleményetek egy ilyen várandós nőről?
A 2. válaszoló vagyok és nem kötekedni járok az oldalra, ezt nagyon rosszul gondolod. Csak az az igazság, hogy nem bírom az olyan nőket, akik folyton mással foglalkoznak. Miért kell ilyen rosszindulatúan egy topicot indítani más nőről? Neked mi közöd, vagy bárki másnak az ő életéhez és döntéseihez? Imádom az ilyen embereket!
Van jó pár ilyen kérdés az oldalon: mi a véleményetek arról az anyukáról... Én ezeken kiakadok, mert úgy gondolom, hogy a rosszindulat és az irigység van a kérdések mögött.
Nah, most jol le lettem pontozva, csak azert, mert en is kulfoldon vagyok, es latom, hogy itt hogy mennek a dolgok, es meg mertem mondani, hogy nem felelotlensegbol nem megy vizsgalatra, hanem mert itt nem kell.
A 12 hetes UH itt nem hogy nem kotelezo, hanem kulon kervenyezni kell es fizetni erte nagyon sokat. Kb. 80.000 ft volt. En kertem, mert nekem szamit, hogy beteg vagy egeszseges a baba, amit hordok.
En elmentem kulon, kervenyeztem, hogy elmehessek, es errol jegyzokonyvet vettek fel, amit ala kellett irnom, hogy felvilagositottak, es ennek ellenere kertem a vizsgalatot. Es ala kellett irnom, hogy tenyleg akarom.
Most 17-18 hetes vagyok, es eddig nogyogyasz nem latott. Nem azert, mert en nem akartam, hanem azert, mert itt nem kell.
Es ha a terhessegemmel minden rendben, akkor meg fogom szulni a gyerekemet anelkul, hogy nogyogyasz latna, sot a szulesnel sem lesz jelen 1 db nogyogyasz sem.
Most akkor en is felelotlen vagyok, kedves kerdezo?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!