Bevált valakinél a front? Hogy akkor szült. Mint pl ma hogy van 30fok és estére jégessőt mondanak. Ha igen akkor hány hetesen és milyen előrejelzés volt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 10:14
1/5 anonim 

válasza:

Szia!
Én 38+3 hetes voltam, amikor tavaly áprilisban egy szép jégesős napon megszületett a lányom, előtte lévő napokban ugyan esett az eső, de meleg volt.
2/5 anonim 

válasza:

Szia!
Nálam a múlt heti hidegfront vált be, vasárnap még jó idő volt, hétfőn elkezdődött a gyors lehűlés, kedd hajnalban megszületett a kis picurkánk...
3/5 anonim 

válasza:

10:31-es vagyok.
37+6 hetes voltam.
4/5 anonim 

válasza:

Nálam a legutóbbi front sajnos nem vált be, a mostaniban bízok, mert már túlléptem a terminust!
Viszont a dokim azt mondta, hogy rekord mennyiségű szülés volt a front miatt. 16 szülés! (Bajcsy kórház - Bp.)
5/5 anonim 

válasza:

Tavaly novemberben voltam kórházban, és azt mondták akkor, hogy mindenki megszült az időjárás miatt, még az is akinek még nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!