16 hetesen barnás folyás? Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ma reggel felébredtem,és barnás folyásom volt.Semmi görcs,csak ez.Amúgy is van fehér folyásom,amire gyógyszert kellett szednem.Hívjam a dokimat,menjek hozzá?2012. márc. 13. 07:46
1/3 anonim válasza:
Akkor egy kicsivel erősödő gyulladástól, fertőzéstől, és igen, mindenképp keresd fel az orvosod.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Felhívtam a dokit,és azt mondta,hogy 4-re menjek hozzá.Remélem tényleg csak egy kis gyulladás.Azt érzem,hogy a babóm helyezkedik picit bökdös,de nagyon megijedtem.
2012. márc. 13. 08:21
3/3 Babi0906 válasza:
Nekem 15 hetesen volt, mentem a dokihoz csinált hüvelykenet vizsgálatot ami kimutatta baci van a hüvelyembe (nem gomba meg ilyenek).Azt mondta ettől volt. A babával szerencsére minden rendben van.de azóta mindig csinál ilyen vizsgálatot mert ez koraszüléshez vezethet. Akkor 1 hétig betadin kúpot kellett használnom.Most megint van egy kicsi bacim de azt mondták ez nem vészes,de kúpot megint kell használni. Plusz Lactofeel hüvelygélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!