Mi okozhatja a gyomorbántalmakat, hascsikarásokat terhesség alatt? Mit tegyek ellen?

Epes jellegu:
az ,hogy bantja az epedet>De nem hiszem hogy a paradicsom leves lenne a ludas.Aki epes annak altalaban a foghagyma,hagyma,papprikak,uborkak,toltott kaposzta....ezektol szokott epes lenni az ember.Pl. mikor vissza bufog napokig a falat ubi vagy rosszul vagy a toltott kaposztatol,en hal' istennek 1-2 eve kinottem belole,mostmar ehetek bar mit!
Gratulalok a babahoz!

Szia! Ha ittál tejet, lehet az is ludas, nekem néha attól is van, főleg ha reggel a reggelihez iszom! Amúgy én pl. "epés" vagyok, és beteg vagyok az ubitól, a retektől, a zöld paprikától, néha majd meg bolondulok, olyan jól esne, de nagyon beteg tudok tőle lenni! Lehet az epertől is, bár szerintem csak nagyobb mennyiségtől, nem tudom, Te mennyit ettél.
Minden jót: 33 hetes kismama

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!