Valaki hasonló cipőben?
Ha ott tudtok kikapcsolódni, és elszakadni a világtól, akkor igen. Ha ehhez elég a konyha, vagy fürdőszoba, vagy garázs-kocsi hátsó ülés, akkor oda.
Hajrá!! : )
Szia!
Igen jó lenne egy kis kikapcsolódás. Tudom, hogy hülyén hangzik és nehéz, de próbáljatok nem a leendő babára koncentrálni mindennap!!!Kicsit "felejtsétek" el és valóban élvezzétek az együtt töltött szerelmi pillanatokat. Ne a naptár, óra szerint kényszerből szeretkezzetek!!
Remélem hamar összejön!! Drukkolok! :D
Nekem 12 hetesen ment el a baba tavaly márciusban (1 évi próbálkozás után- closty+injekció kúra)úgy voltam vele, hogy majd szeptemberben elmegyünk kivizsgáltatjuk magunkat, közben nyáron lakást újítottunk fel rengeteget mérgelődtünk, nehezeket cippeltem, ennek ellenére augusztusban teherbe estem. Valószínű nem görcsöltem, más dolgok kötötték le a figyelmemet és lám sikerült.
Most 32 hetes vagyok.
Próbálj pozitívan állni a dolgokhoz és ha lehetőség van menjetek kapcsolódjatok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!