Terheléses cukorvizsgálat eredménye? Mit jelentenek az eredmények?
Ma kaptam meg a tegnapi vérvétel eredményét. Az éhgyomri cukrom 4,2 (referencia: 4,40-6,00); a terhelés utáni 6,70 (referenfia 3,50-7,00). Tehát az éhgyomri alacsony, a terhelés utáni pedig elvileg jó. De már olyat is hallottam, hogy valakit 5,9es eredménnyel is diétára fogtak.
A lymphocyta %-om folyamatosan esik minden vérvétel alkalmával. A Absz. lymphocyta számom viszont jó.
A vizelet fehérje pozitív, és elég magas is. Ugyanígy a vörösvértest és a fehérvérsejt kimutatása a vizeletben is pozitív. Ez most nagyon rosszat jelent? Mire utalhatnak a pozitív eredmények? Orvosom nincs, oda nem tudok menni megkérdezni, védőnőhöz meg csak 3 hét múlva kell mennem. Segítsetek, légyszi!
A 2 bekezdésben leírtak nekem is mindig pozitívak voltak az előző terhességemnél. A cukor szerintem még jó.
Dia
Köszi a választ.
Nekem eddig mindig jók voltak a vizelet eredményeim, ezért is lepődtem meg, hogy most egy csomó pozitív dolog van.
Nyugodtan hivd fel a védőnődet ,fog válaszolni a kérdéseidre.A cukor az tuti jó,7 fölött van gáz.
Megnéztem az előző vizelet leletemet ,nekem is magas volt a vvt meg a fvt.vvt:+10,0 fvt:+25,0 Ne izgulj emiatt,lehet esetleg kicsit megvoltál fázva,vagy felvázva.Nálam az volt a baj,de kb 2 hét múlva már teljesen normális volt az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!