Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses cukorvizsgálat...

Terheléses cukorvizsgálat eredménye? Mit jelentenek az eredmények?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg a tegnapi vérvétel eredményét. Az éhgyomri cukrom 4,2 (referencia: 4,40-6,00); a terhelés utáni 6,70 (referenfia 3,50-7,00). Tehát az éhgyomri alacsony, a terhelés utáni pedig elvileg jó. De már olyat is hallottam, hogy valakit 5,9es eredménnyel is diétára fogtak.

A lymphocyta %-om folyamatosan esik minden vérvétel alkalmával. A Absz. lymphocyta számom viszont jó.

A vizelet fehérje pozitív, és elég magas is. Ugyanígy a vörösvértest és a fehérvérsejt kimutatása a vizeletben is pozitív. Ez most nagyon rosszat jelent? Mire utalhatnak a pozitív eredmények? Orvosom nincs, oda nem tudok menni megkérdezni, védőnőhöz meg csak 3 hét múlva kell mennem. Segítsetek, légyszi!

2009. jún. 10. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

A 2 bekezdésben leírtak nekem is mindig pozitívak voltak az előző terhességemnél. A cukor szerintem még jó.

Dia

2009. jún. 10. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nekem eddig mindig jók voltak a vizelet eredményeim, ezért is lepődtem meg, hogy most egy csomó pozitív dolog van.

2009. jún. 10. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
a cukor biztos jó, a többit nem tudom
2009. jún. 10. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hivd fel a védőnődet ,fog válaszolni a kérdéseidre.A cukor az tuti jó,7 fölött van gáz.

Megnéztem az előző vizelet leletemet ,nekem is magas volt a vvt meg a fvt.vvt:+10,0 fvt:+25,0 Ne izgulj emiatt,lehet esetleg kicsit megvoltál fázva,vagy felvázva.Nálam az volt a baj,de kb 2 hét múlva már teljesen normális volt az eredmény.

2009. jún. 11. 12:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 11. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Azóta voltam a régi és az új védőnőmnél is (költözés miatt váltottam). A régi mondta, hogy a vizeletben a fehérje nem túl jó, úgyhogy meg kell ismételni mihamarabb a vizeletvizsgálatot. Ezt az új védőnőm meg is tette rá pár napra, de akkor már nem volt szerencsére fehérje. És azóta sincs, pedig már 2 vizeletvizsgálatot is csinált azóta. Úgyhogy mondta az új védőnőm, hogy semmi gond, néha előfordul, hogy "becsúszik" az a fránya fehérje.
2009. júl. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!