1. NST után a következőket írták a kezelőlapra (alul), mit jelentenek, nem találom sehol?
Figyelt kérdés
Pocaktapintás után:
Fu: xy/4, jól fejlett közel kiv. grav. kop. a bem-re ill. alszárakon kp. oe-k, laza ut.
Ebből annyit tudok, hogy ödémás a lábam.
Előre is köszi a segítséget!
36 heteske
2009. jún. 10. 15:53
1/5 anonim válasza:
Laza ut. az laza méh(uterus), "kop. a bem-re ill."=koponya a bemenetre illeszkedik, tehát a babád menetirányba áll.A többiben nem vagyok biztos.
2/5 anonim válasza:
A fu= méh alapja. XY= szegycsont alatt van a kardnyúlvány xyphoideus latinul, és alatta 4 harántujjal van a méh alapja.jól fejlett terhesség, koponyatartásban van a magzat.
sok kitartást! 36 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
bocsi kimaradt, hogy a lábszárak közepesen oedemásak. előző voltam)
4/5 A kérdező kommentje:
Hűű, nagyon köszönöm :) Esetleg még a közel kiv. grav mit jelent, és ha laza az uterus, az mit jelent? Próbáltam keresni (google), de sehol semmi....
De ez már csak + info, a lényeg, hogy minden oké :)
2009. jún. 10. 17:55
5/5 anonim válasza:
tegnapi 16.08 és 16.10 es válaszoló vagyok. a laza uterus azt jelenti, hogy nem keményedtél. a közel kiv grav, azt nem tudom. a grav az lehet graviditás vagyis terhesség, vagy gravida, akkor terhest jelent. a a kiv. rövidítést nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!