Magzati szívhang figyelő bérlése?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan helyet mondani Budapesten vagy max. a vonzáskörzetében, ahol lehet ilyen készüléket kölcsönözni? Beírtam a googleba, de semmi értelmes találat nem volt!
Köszönöm!
Gondolom mert viszonylag olcsón megvehető.
Ezért nem foglalkoznak vele.
Vagy ismerős átadja, rokontól megkapod.... inkább ezek érted?!
Nézz körül itt.
Egyébként én vettem a terhesség elején és a végére sík ideg voltam. A párom úgy vitte el otthonról, hogy nem tudtam róla. Állandóan a szívhangot figyeltem .. begolyóztam csak tőle..
Köszi a hasznos hozzászólást!
Lehet bérelni 2000 Ft/hó, csak nem találtam Bp.-n! Vidékre meg nem utazok le érte! Amúgy nem annyira olcsó, kb. a babamérleggel egy árban mozog, azt is lehet bérelni!
sziasztok!
köszi a válaszokat!
Kedves utolsó, igazad van, de az én logikám a következő: nem tudom, h nekem ez mennyire fog beválni! van aki imádja, és megnyugtatja, de van akit csak felesleges idegesít! csak itt a gyk.-k ezer meg ezer tapasztalatot fogsz találni! Én nem tudom melyik kategóriába fogok tartozni! Ezért gondoltam, inkább kipróbálom 2000 Ft-ért egy hónapig aztán majd kiderül, h veszem-e hasznát! Így mégsem 9-10 000 Ft-ot költök rá, és nem kell maceráznom az eladással sem!
Ha beválik, akkor állandó használatra veszek egyet, ha nem akkor a 2000 Ft-ot nem sajnálom érte! Dióhéjban ennyi!
17 hetes vagyok, nekem van Angel Soundom.
Masfel hete erzem mozogni a babamat, tegnap reggel ota iszonyatosan faj az alhasam, es tegnap ota nem erzek semmi fele mozgast.
Az szivhangfigyelovel kinyomoztam, hogy a gyerekem a szemerem csontom alatt van legalul, ezert nem erzem, de idegbajt kaptam volna, ha nem hallom a szivhangot, szerintem az ugyeleten kotottem volna ki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!