Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon durva és fájdalmas...

Nagyon durva és fájdalmas fogíny gyulladásra tanácsok?

Figyelt kérdés

Már iszonyat fájdalmaim vannak miatta, nem tudok aludni se! :( Mit vehetek be rá? Kinek mi segített? Ötletek?

26 hetes kismami

2012. márc. 11. 04:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Corsodilt + diófalevél teával öblögetek.Nekem is gyulladt és nagyon vérzik.És szégyellem ,hogy büdi vérszagú a szám.
2012. márc. 12. 08:07
 12/13 anonim ***** válasza:
panadol + minél hamarabb keresd fel a fogorvosod, megéri és muszáj is, mert a gyulladás a babának árt! 16hkm
2012. márc. 12. 08:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Holnap tudok csak menni fogorvoshoz, előbb nem, mert vonattal kell mennem és a kicsi lányom is vinnem kell, egyedül nem mehetek, mert veszélyeztett terhes vagyok... :( Már múlt héten akartam, de nem tudtam elmenni, erre pont hétvégére lett ilyen szörnyű az ínyem. :(

Ma elmegyek és veszek Panadolt, meg kipróbálom azt a szájöblögetőt, amit olyan sokan írtatok. Paradontax fogkrémmel mostam idáig is a fogam, mert vérzett, de csak pénteken kezdett el fájni is. A gyógyszertárba szombat reggel TantumVerdét ajánlottak, azzal is fújom, talán el is kezdett segíteni valamit, mert éjszaka már tudtam valamennyit aludni! :)

2012. márc. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!