Bp-Bajcsy-XVII ker. Területén jó, megbízható stb. és nem utolsó sorban nem pénzmániás orvost?
Figyelt kérdés
Jelenlegi orvosom 12 e ft-ot kér a vizsgálatért és az ultrahangért. Havonta még talán ok, de azt mondta, hogy a 28. hét után 2 hetente fogunk találkozni. Hirtelen nem is jutott eszembe, de akkor 2 hetenete kér majd 12e ft-ot? Kicsit durva. Vele is fogom tisztázni,de úgy érzem jó lesz körülnéznem. Egyébként ő a SOTE II-n doki. Gondoltam arra is, hogy ott választok mást, de nem lenne ciki, ha "összefutok" vele? mármint a mostanival?2009. jún. 10. 14:10
1/6 anonim válasza:
Szia! Én a Bajcsy-ba járok a kötelező vizsgálatokra (uh, vérvétel, vizelet), de a havi vizsgálatokra a magánrendelőjébe. 7000 Ft egy alkalom és nagyon-nagyon kedves. Dr. Boros Edina. Időpontra megyek soha nem kell várni, kultúrált, nyugodt környezet...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! és hol a magánrendelője? szüléskor mennyit kér, már ha egyáltalán kér? Szerinted a 28. héten még át lehet jelentkezni? Hogy fogadják az ilyet?
2009. jún. 10. 14:39
3/6 anonim válasza:
Szia én Dr. Toldi Lászlóhoz járok és nagyon jó doki. Pénzt annyit adsz vizsgálatonként amennyit gondolsz. Én 5-öt a kolleganőm 4-et a szülés se drága. Bármikor számithatok rá lehet hívni kedves és nagyon megbízható
4/6 anonim válasza:
Én egy nagyon kedves doktornénihez járok. Varga-Horgosi Ágnes a neve. 5 ezret adok neki alkalmanként de ezt sem kéri. Kezdő még, de nagyon alapos és figyelmes ami ilyenkor igen fontos. Szülés 50 e. Szerintem abszolút nem drága. Bármikor lehet hívni. Én ha mégegyszer kismami leszek tuti, hogy hozzá megyek.
36 heteske
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én a Bajcsyban fogok szülni (remélhetőleg a napokban) Dr. Varga-Horgosi Ágnesnél. Fiatal doktornő, nagyon rendes, nincs magánrendelése, ezért minden vizsgálat a kórházban történik. Nem mondott tarifát, mondjuk nem is kérdeztem. Én alkalmanként 5 ezret adok neki, a szülésnél 60 ezret fogok neki adni. Ennyit tudok "kinyögni".
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2009. jún. 11. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!