Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat a derekam?

Mitől fájhat a derekam?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok,tegnap kezdett el mozgolódni a babám(2.baba).Reggel óta nagyon fáj a derekam,meg úgy érzem,hogy a méhem is nyúlna.Ez attól van,mert elkezdett mozogni és csinálja a helyet?Sehogy sem jó most,se feküdni,se ülni.Ez normális?
2012. márc. 10. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szedel magnéziumot?
2012. márc. 10. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Igen szedek,2*1-et.
2012. márc. 10. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok nekem napi 3 szor 2 mondtak és a magnerotot szedem.

Nekem is kb. ilyenkor voltak ezek a problémáim sőt egyik hétvégén már nem tudtam fel állni úgy fájt már a derekam és sugárzott le a lábamba is.

Meg ahogyan a méh növekedik feszül akkor már mindenhol fáj.

Legalábbis én Így voltam.

35HK

2012. márc. 10. 15:03
 4/5 csc válasza:
Nekem első babám,és én az utolso 2-3 honapban éreztem ezt derékfájás és a lábaim is nehezek voltak,sehogyse tudtam aludni.A doki szerint a hirtelen nagy sulynövekedés miatt van.Huzodnak az izmok!
2012. márc. 10. 15:40
 5/5 anonim válasza:

Nekem az első hónaptól fájt a derekam s a hasam is sokszor ,,húzódott-fájt" Húúú de sokat aggódtam miatta,feleslegesen :D

Egyszerűen a szervezetem így reagált.

Egy egészséges kisbaba anyukája :)

2012. márc. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!