Cumisüvegre csak akkor van szükség ha a baba tápszeres lesz nem? Tehát ha a baba szopizni fog, akkor nem is kell venni?
Szia!
Az én fiam is csak szopizik, de én is forralok neki mindennap vizet egy cumisüvegbe, amit csak erre a célra használok.Nem nagyon iszik a vízből, de jó ha van. Főleg akkor itatok vele egy kicsit (a felét kiköpi), amikor netán bukik, hogy ne legyen olyan állott tejes a szája.
Kell még cumisüveg arra is, ha netán el kell mennem és olyankor apa eteti meg.
Egyszóval ha csak szopizik is szükség lehet cumisüvegekre!
1-2 darabot nem árt beszerezni.
Igaz nekem még a pocimban van a babám de igazuk van az előttem szólóknak. Egyik barátnőm kislánya rossz alvó és éjjel ebben a nagy melegben azt csinálja hogy nem veszi ki a kiságyból szoptatni, hanem cumisüveggel eteti meg így gyorsabban visszaalszik a baba, hisz evés közben is félálomban van. Erre nemrég jött rá, sokkal praktikusabb ilyenkor mikor nehéz a visszaaltatás.
És ha mentek valahova ahol nem tudod megszoptatni akkor is jó ha cumisüvegben van a tej.
Én biztos veszek.
6 hónapos a babám, csak anyatejes. A cumisüvegek még becsomagolva úgy vannak a szekrényben, ahogy terhesen megvettem őket. A következő babánál nem leszek ilyen szorgalmas. Viszont tényleg sose lehet tudni, inkább álljon a szekrényben, enni nem kér :)
Drukkolok, hogy neked se legyen rá szükséged, hogy legyen jó sok tejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!