Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cumisüvegre csak akkor van...

Cumisüvegre csak akkor van szükség ha a baba tápszeres lesz nem? Tehát ha a baba szopizni fog, akkor nem is kell venni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem cumisüveget,mert teát/vizet abból adok a babának. Tudom,sokan mondják,hogy nem szabad,de barátnőm pl cukormentes,igazi csipkebogyóteával itatta a babáját,amit a doki mondott,mert a baba majdnem kiszáradt,pedig rendesen szopott.
2009. jún. 10. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem legyen készen létben egy 0-s cumival, mert sosem lehet tudni. Ne akkor kelljen szaladgálni, ha nagyon kell. 1500ból megvan egy Aventes. Én is szoptatok, mégis kellett az elején, mert lassan indult be a tejcsi.
2009. jún. 10. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én fiam is csak szopizik, de én is forralok neki mindennap vizet egy cumisüvegbe, amit csak erre a célra használok.Nem nagyon iszik a vízből, de jó ha van. Főleg akkor itatok vele egy kicsit (a felét kiköpi), amikor netán bukik, hogy ne legyen olyan állott tejes a szája.

Kell még cumisüveg arra is, ha netán el kell mennem és olyankor apa eteti meg.

Egyszóval ha csak szopizik is szükség lehet cumisüvegekre!

1-2 darabot nem árt beszerezni.

2009. jún. 10. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Igaz nekem még a pocimban van a babám de igazuk van az előttem szólóknak. Egyik barátnőm kislánya rossz alvó és éjjel ebben a nagy melegben azt csinálja hogy nem veszi ki a kiságyból szoptatni, hanem cumisüveggel eteti meg így gyorsabban visszaalszik a baba, hisz evés közben is félálomban van. Erre nemrég jött rá, sokkal praktikusabb ilyenkor mikor nehéz a visszaaltatás.

És ha mentek valahova ahol nem tudod megszoptatni akkor is jó ha cumisüvegben van a tej.

Én biztos veszek.

2009. jún. 10. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
57%

6 hónapos a babám, csak anyatejes. A cumisüvegek még becsomagolva úgy vannak a szekrényben, ahogy terhesen megvettem őket. A következő babánál nem leszek ilyen szorgalmas. Viszont tényleg sose lehet tudni, inkább álljon a szekrényben, enni nem kér :)

Drukkolok, hogy neked se legyen rá szükséged, hogy legyen jó sok tejed!

2009. jún. 10. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!