Kutyák érzik a terhességet?
Az enyém nem, vagy csak nem látom rajta, de most vagyok 25 hetes,már rendesen mozog a baba, és ő nem reagál rá, pedig volt, hogy a hasamra tettem, vagy magam mellé a hasamhoz a díványra, de semmi....
Még arra is gondoltam, hogy esetleg hallhatja a szívdobogást, de ne fülel.
Szóval nálam nincs jele .
Sziasztok!
Első vagyok. Nekem is csak az elején jelezte. Utána már, mikor már kezdett mozogni, már a pocak közelébe se ment. Ha ráraktam a pocakomra is nagyon óvatosan, de elment. Ha ráraktam a tappancsait, akkor is látszott, hogy nagyon óvatosan leveszi róla, mert érzi, hogy ott a baba és vigyáz rá. Legalábbis én így értelmeztem a reakcióját. :)
Tuti érzik az állatok.
A lovardában a pacik is teljesen máshogy viszonyultak hozzám.
A fiam is megérezte (kb 2 éves volt). Utána csináltam a tesztet. Egyik reggel felhúzta a hasamon a pólót és megkérdezte, hogy mi van a hasadban?
Szia! Kicsit "off" leszek,mert nem kutyám van, hanem két tengerimalacom...és az egyiken észrevettem,hogy "tud valamit" :-)
Kicsit fura dolog,hiszen rágcsálókról van szó... Szóval, még nem voltam terhes,akkor sokat kivettem,a pocakomon volt, ott feküdt, teljesen jól elvolt. Már a terhességem közepén is túl voltam,mikor kicsit kivettem, és olyan szinten elfordult a hasamtól,nem akart odabújni,szó szerint menekült tőle :) Szerintem még ők is érzik,azóta sem szeret a hasam közelében lenni :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!