Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kutyák érzik a terhességet?

Kutyák érzik a terhességet?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok és a kutyám nagyon bújik hozzá, jobban, mint korábban, vagy, hogy a hasamra teszi a fejét. Szerintetek érzi a babát?

2012. márc. 10. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Biztos vagyok benne, az én kutyám is ezt csinálta, már a tesztelés előtt. Mind a két terhességemnél ő jelezte először, hogy jön a baba. :) Szép terhességet és könnyű szülést!
2012. márc. 10. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de drágák! :) Biztosan érzik, az állatok rengeteg dolgot megéreznek, és előbb tudnak már, mint az emberek.
2012. márc. 10. 12:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém nem, vagy csak nem látom rajta, de most vagyok 25 hetes,már rendesen mozog a baba, és ő nem reagál rá, pedig volt, hogy a hasamra tettem, vagy magam mellé a hasamhoz a díványra, de semmi....

Még arra is gondoltam, hogy esetleg hallhatja a szívdobogást, de ne fülel.

Szóval nálam nincs jele .

2012. márc. 10. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első vagyok. Nekem is csak az elején jelezte. Utána már, mikor már kezdett mozogni, már a pocak közelébe se ment. Ha ráraktam a pocakomra is nagyon óvatosan, de elment. Ha ráraktam a tappancsait, akkor is látszott, hogy nagyon óvatosan leveszi róla, mert érzi, hogy ott a baba és vigyáz rá. Legalábbis én így értelmeztem a reakcióját. :)

2012. márc. 10. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Tuti érzik az állatok.

A lovardában a pacik is teljesen máshogy viszonyultak hozzám.

A fiam is megérezte (kb 2 éves volt). Utána csináltam a tesztet. Egyik reggel felhúzta a hasamon a pólót és megkérdezte, hogy mi van a hasadban?

2012. márc. 10. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztosan érzik, bár én kicsit félek az egyik kutyusom miatt.. Amióta terhes vagyok kevésbé hallgat rám, mint a férjemre, és nem fekszik már oda mellém, mint régebben.. Remélem ez el fog múlni, ha a kicsi megszületik. Szerintem féltékeny :)
2012. márc. 10. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az én kutyám bújik hozzám, meg folyton velem akar lenni, de kevésbé hallgat rám, folyton ugrál, amit azelőtt nem csinált...
2012. márc. 11. 10:44
 8/10 krisztina24 ***** válasza:

Szia! Kicsit "off" leszek,mert nem kutyám van, hanem két tengerimalacom...és az egyiken észrevettem,hogy "tud valamit" :-)

Kicsit fura dolog,hiszen rágcsálókról van szó... Szóval, még nem voltam terhes,akkor sokat kivettem,a pocakomon volt, ott feküdt, teljesen jól elvolt. Már a terhességem közepén is túl voltam,mikor kicsit kivettem, és olyan szinten elfordult a hasamtól,nem akart odabújni,szó szerint menekült tőle :) Szerintem még ők is érzik,azóta sem szeret a hasam közelében lenni :)

36 hkm

2012. márc. 11. 11:26
 9/10 anonim válasza:
Szia! Biztos, hogy érzik! Az én kutyám a terhességem alatt néha megnyalta a hasamat, pedig azelőtt és azóta sem csinált ilyet. Én is furának tartottam.
2012. márc. 12. 15:19
 10/10 anonim válasza:
persze.hogy ne éreznék?csak szerintem nem tudják mi az,amitől így érzik magukat.
2012. ápr. 6. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!