Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki így? Nagyon gyenge...

Van valaki így? Nagyon gyenge vagyok, menni alig bírok, menjek szerintetek dokihoz? 31hkm

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az első terhességem alatt a 30-32. hétben voltam nagyon fáradékony, gyenge, aluszékony. A védénő azt mondta, ne aggódjak, ilyenkor van egy nagyobb fejlődése a picúrnak, "elveszi az energiám". Aztán tényleg ahogy jött, úgy el is múlt, nem volt semmi probléma.

De ha Te attól jobban megnyugszol, beszélj dokival.

2012. márc. 10. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)!A nagyon gyengét úgy érte,h remeg alattam a láb, nincs erőm, tényleg alig bírok menni:(!
2012. márc. 10. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
A lábremegés nekem délutánra jön ki. 33 hetesen kezdődött, most 35 vagyok. Kellett pár hét, mire rá jöttem, hogy tán lassítanom kéne (de nem tudok/nem lehet).
2012. márc. 10. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 32 hetes, ettől a héttől vagyok itthon, szerencsére, mert én is elég gyenge vagyok. Ma is felkeltem, megmostam a hajam, megszárítottam és úgy elfáradtam tőle! Sokszor szuszogok, meg lihegek tök egyszerű mozdulatoktól. Egész héten aktív voltam, de tegnap egész nap pihentem! Remélem javulni fog, mert engem is idegesít!
2012. márc. 10. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Most kezdem a 30. hetet, veszettül aluszékony vagyok, voltam a nőgyógyászomnál, szerinte normális, a terhességgel jár. Nem muszáj. Én már múlt héten nem dolgoztam, akkor is nagyon fáradt voltam; szóltam telefonon a főnökömnek, mondtam neki hogy már felállni alig tudok. Megértette, ő is nemrég tért vissza a GYES-ről.
2012. ápr. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!