Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 6- dik héten megyek...

Ha a 6- dik héten megyek dokihoz, fog már látni valamit az ultrahangon?

Figyelt kérdés
szívműködés ilyesmi? :)
2012. márc. 7. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Szívműködést még nem biztos, de petezsákot mindenképp.

6 hetesen nekem se látszott még semmi csak petezsák.

Aztán 2 hét múlva már volt :)

15 hkm

2012. márc. 7. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
A magzat méretét már meg tudja mondani, sőt ha minden igaz már szívhang is lesz (legalábbis nekem volt). Persze akkor sem kell megijedni, ha még nem lesz, akkor visszahívnak 1-2 hét múlva.
2012. márc. 7. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj 1-2 hetet. Ha korán mész és nem lát semmit, csak fölöslegesen idegeskedsz. Én 5 hetesen voltam és csak az üres petezsák látszódott, és jobban ideges voltam, mintha nem mentem volna. Én mondjuk nem uh miatt mentem, csak a doki mondta, hogy bár korai, azért megnézi, mert volt már egy missed.ab-om. Egyébként az is igaz, hogy attól is függ, hogy mikor termékenyültél meg, milyen hosszú ciklusaid vannak, mert ha koránt történt, akkor már szívműködés is látható. Ilyen korán 1-2 hét alatt iszonyat nagy változások történnek!!! :)
2012. márc. 7. 11:44
 4/9 A kérdező kommentje:

húha köszi szépen a gyors válaszokat

de olyan nehezen telik az idő.

egyébként 22-ére kaptam időpontot akkor lennék 7 hetes,de már annyira mennék..most még csak 5 hetes vagyok vhogy csak kibírom addig...

2012. márc. 7. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a 6. héten uh-ra, és volt már szívhang. Gratula a babához!
2012. márc. 7. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
kislányommal 6 hetesen volt szvíhang és pár mm-esen ott volt ő is, most 3 hete idegben élek mert most töltöm a 8. hetet papírforma szerint de még mindig csak petezsák van hétfőn megyek újra, reménykedem, hogy csak 6 hetes ahogy a doki mondja, jobban tettem volna ha várok de tudom hogy nehéz.
2012. márc. 7. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

6 hetesen és négy naposan nálunk az embrió mérete volt 8,5mm és volt hallható szívhang.:)

Boldog Babavárást!

2012. márc. 7. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is gratulálok!Várd ki a 22.-ét.Én is 7 hetesen voltam(4+3 hetes voltam,amikor pozitív lett a teszt),volt már szívhang,és a pici 10.4 mm volt.Feleslegesen idegesíted csak magad,ha korábban mész,és nem azt mondja,mint amire számítasz.
2012. márc. 7. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj vele. Nekem nem látták, jól összenyomkodtak, kiröhögtek, hogy nincs, hiába mondtam, hogy 3 teszt is pozítív lett. Szerintük rosszul csináltam. 2 napra rá bevéreztem, ott egy harmadik doki látta, de onnantól kezdve végig véreztem 22 hétem menybe ment.

A lényeg: ne idegeskedj, és elég ha a nyolcadik héten mész, kivéve ha begörcsölsz vagy vérzel. Olyan dokihoz menj, akiben megbízol és nem bunkó. Én most magándokihoz járok, akiben teljesen megbízok, és cserébe nagyon ovatosan vizsgál, nem úgymint azok az első babámnál. Nagyon drukkolok nektek!

(23 hetes kismama)

2012. márc. 8. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!