Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten az Izsáki úti...

Kecskeméten az Izsáki úti kórházban az NST alatt lehet olvasni, zenét hallgatni, vagy csak ül az ember fél órán keresztül?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert olvastam, hogy van ahol van National Geographic filmvetítés, halk zene...stb. Igaz, ez egy magánrendelő....egy kórház nyilván más, de hátha mégis...
2009. jún. 10. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan olvashatsz. igaz másfél éve szültem ott, de nagyon kedvesek voltak az nst-sek. de az illem úgy diktálja, h ezt megkérdezd tőlük.igaz a magzat mozgására figyelnek és a szívhangra, egy két zenefajta ezt befolyásolja a babáknál.
2009. jún. 10. 10:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk nst alatt feküdni kell és az egyik kezedben a gomb van amit nyomni kell ha mozog a bébi a másikkal pedig tartani a szerkezetet ami a szivhangot ellenőrzi....én bizti nem tudnám megoldani az olvasást közben:) de kérdezz rá hátha lehet nálatok.
2009. jún. 10. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!