Tizedik héten megyek először uh-ra, nem késő? Most 6 hetes vagyok, voltam orvosnál, de ő csak vizsgált és megállapította a terhességet.
Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 18:39
1/8 anonim válasza:
Uh nélkül hogy állapította meg? Egyébként én is 9 hetesen voltam.
2/8 anonim válasza:
Nem késő.A szívhangot nem lehet még hallani csak kicsit késöbb.Ne aggodj,minden rendben lessz!
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő!Gratulálok nektek!
4/8 anonim válasza:
Abszolut nem keso!En pl.12 heten voltam elsonek dokinal es akkor volt az elso uh is,semmi baj nem volt belole minden rendben volt!Neked is minden oke lesz,ne izgulj!
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem késő, de azért uh nélkül hogy tudta megállapitani hogy jó helyre ágyazódott e be a baba?
6/8 anonim válasza:
az igazság az hogy tényleg a hüvelyi a legjobb. de nekem aztmondták hogy terhes vagyok és enygem is simán vizsgált meg és mégsem voltam az,hanem cysta volt,
7/8 anonim válasza:
Ez orvosfüggő, én 6 hetesen voltam és már hasi UH-ot csinált a doki + megvizsgált, rákszűrés stb. De amúgy a 10. héten is voltam és akkor volt igazán élmény, mert már láttam a babát, a 6. héten csak a petezsákot, de én abból is csak egy fekete foltot vettem ki, szóval ne izgulj, ráérsz még UH-ozni :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. ápr. 12. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!