Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes vagyok, ma reggel...

10hetes vagyok, ma reggel pecsételő vérzés, mitől lehet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Tegnap este együtt voltunk a párommal (óvatosan análisan) azt mondták nem tilos! Nagyon jól esett és nem is fájt semmi, még most sem...csak reggel láttam egy kisebb véres foltot a bugyimon! A héten voltam UH-on akkor volt a babám 3 cm és mozgott is! Használok Utrogestant is este 2x.

Tapasztalatok?

2012. márc. 10. 09:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem köveztelek meg, csupán a véleményemet írtam le neked. És azért írtam le, mert tudd, hogy sajnos ennek a fajta aktusnak elég sok hátulütője van, a férfiak általában imádják mert jó nekik, viszont arra nem gondolnak, hogy a nőknek nagyon komoly egészségügyi problémákat okozhat pár év múlva pl kieshet belőled a széklet és bocsi a megfogalmazásért, tényleg jóindulatból írom le, mert van egy ilyen barátném, aki évekig csinálta ezt a párja kedvéért és azóta már végbél műtéte is volt mert szülés után még rosszabb lett az állapota. A terhesség alatt a végbél fokozottan igénybe van véve, mert a nehéz súly a kismamák nagy részénél aranyeret okoz. Tehát ha még ezt ti megspékelitek efféle élvezetekkel az nem biztos, hogy a legjobb. Persze ti tudjátok és tényleg nem bántásból írtam csak azt írtam le amit hallottam. Mindenesetre jobbulást!üdv
2012. márc. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!